torsdag 22. juli 2010

Venter på pappa

Familiefar hindres opphold av regler ment til å bekjempe tvangsekteskap.

Drammens Tidende har tidligere skrevet om familien Enconados fortvilte situasjon. Den filippinske trebarnsfaren Roberto Enconado har fått avslag på sin søknad om opphold i Norge, til tross for at kone og tre barn sitter og venter i Drammen.
At ekteparet ikke innfridde de økonomiske kravene til familiegjenforening var de klar over, men at det heller ikke forelå tilstrekkelige med menneskelige hensyn til at trebarnsfaren skulle få opphold i Norge, kom som et sjokk.

Les mer her

1 kommentar:

  1. Utlendingsnemnda blåser ikke bare menneskeretighet men de blåser i barnaretighet . de sier at norge er et fritt land men det er bare tull og tøys ,,de bestemmer over andres kjærlighet de bestemmer over hvordan et gifte kone og manen sin skal lever sammen helt utrolig det har jeg aldri hært om helt uvirkelig,,av og til tenka jeg på om dei som jobber bådde i rjæeringen og utlendingsnemda og UDI..har sine egene familie eller barn hvordan kan de gjøre sånt jeg har aldri vært syk .jeg fekk breve fra utlendingnemda som sier at manen min får ikke oppholdtilatelse i norge før jeg har oppfylt på de umulige kravene det kan jeg ikke jeg slitte aleredde med en litten barn aleina har klaget til dei men tror de forstår ikke det er bare dyr som ikke forstår det .. har aldri vart sint ,fekk opkast blod.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.