torsdag 5. mai 2011

Prisen på familiesammenføring stiger voldsomt

En familiesammenføring kan ende med at kræve flere hundrede tusinde kroner pr. 1. juli, hvor kravene til både sprog og bankkonto strammes. Eksperter frygter, at det fremover kun er de rigeste, som kan få ægtefæller til Danmark

Da Derya Yigit giftede sig med Jacob Adjei i Ghana i sidste uge, var det en festdag. I dag sidder hun tilbage i Aarhus og har netop udfyldt første del af sine familiesammenføringspapirer. Og selvom der ikke kan sættes pris på kærlighed, kan hun se på sin bankkonto, at festlighederne skal holdes i kort snor det næste stykke tid. Der skal nemlig spares ikke så få penge sammen, før det kan lade sig gøre at blive familiesammenført.


Les mer her

1 kommentar:

  1. Kim P. Nyberg, Danmark6. mai 2011 kl. 04:06

    Indholdet i dagbladet Information er sandt. Men der skal være valg til det danske Folketing (svarer til Stortinget i Norge) senest til november 2011, og meningsmålingerne peger mest i retning af, at vi får en anden regering med Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti i spidsen. Disse to partier har lovet at fjerne de fleste af de stramninger, som den nuværende borgerlige regering har indført sammen med Dansk Folkeparti siden 2002.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.