mandag 15. november 2010

Herlig med happy endings...

...iallefall i media. For dette er ikke slutten, men en fantastisk ny start for familien Navrud. Endelig kan de være sammen uten å ha UDI og UNE pustende og pesende ned i nakken på de. Nå er endelig oppholdstillatelsen og familiegjenforeningen i boks slik den skulle ha vært for et par år siden.
Jeg tror ikke jeg var alene med tårer i øynene når Tv2 viste en lykkelig Ole Kristian og Laila ankomme Gardermoen sammen med både Kheo og Kent Oskar. Hele Norge har engasjert seg i denne saken. Og over 92000 ble medlem av støttegruppen på Facebook. Det viser et engasjement og en varme som gjør meg ganske så rørt.
Gratulerer så masse til hele familien Navrud. Nå kan dere endelig få være den lykkelige familien dere fortjener å være. Det er godt å se dere alle samlet. Ta godt vare på hverandre!


Jeg vil også gi en rose til Martin Slatter, mannen som startet støttegruppen til Navrud på Facebook. Du har gjort en strålende innsats :) Takk også til alle de andre engasjerte, flotte menneskene på støttegruppen. For en innsats. Dere er helt utrolige alle mann!


~Siv~

2 kommentarer:

 1. Hei Siv! :-)

  Din hyllest til Ole Kristian, Laila, Kent Oscar, Kheo, Håkon og Kristian og til Martin. Og ellers alle engasjerte i denne saken. Gjør meg glad og den er veldig rørende å lese! :-) Er så hjertelig enig i at det å se de så utrolig glade og lykkelige! Er så utrolig godt å se! Du er ikke den eneste så blir rørt helt til tårene, Siv! :-D)))Nå håper jeg at familien endelig kan få privatlivet sitt tilbake! Pluss at livet bare vil smile til alle 6 i lang tid fremover. Og håper at Ole Kristian og Laila snart får seg nye jobber. Stooor klem fra Anette Johansen

  SvarSlett
 2. Siv,

  På det meste så var vi omkring 94.300 medlemmer i støttegruppen.

  Anette :-)

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.