fredag 1. juli 2011

Kampen mot UDI - Organisasjonen Grenseløs Kjærlighet

Hei,

Tusen takk for at du har fulgt Kampen mot UDI. Jeg er veldig takknemlig for den interessen bloggen har fått. 5000 besøk i måneden er helt fantastisk :D Det varmer hjertet mitt at så mange der ute bryr seg.

Kampen mot UDI-bloggen og facebook-gruppa har ført med seg mange nye flotte mennesker inn i livet mitt. Og jeg vet det er mange lesere her og medlemmer på gruppa som føler seg litt mindre alene etter å ha funnet andre som sitter i lignende livssituasjon. Det er godt å stå sammen i denne kampen. Sammen er vi sterkere. Vi er ikke lenger en enkeltsak som politikerne ikke kan blande seg bort i. Vi er mange!

Det er derfor jeg har vært med på å starte en organisasjon:
Grenseløs Kjærlighet.

"Akkurat nå – her i Norge – finnes det flere hundre barn som må vokse opp uten én av foreldrene sine, fordi mamma eller pappa er utvist fra Norge. Norge vegrer seg for å anerkjenne disse barnas rett til å vokse opp med en mor og en far.

Akkurat nå – her i Norge – lever hundrevis av ektefeller atskilt fra sin partner pga. utvisning. Norske kvinner og menn blir syke av savn, sorg og bekymring, fordi de fratas deres grunnleggende rett til familieliv. Mange av de utviste må oppholde seg i fattige og krigsherjede områder, de aller fleste på grunn av mindre brudd på norsk lovgivning.

Akkurat nå – her i Norge – finnes det ektepar som nektes å leve sammen fordi norske myndigheter mener at de ikke egentlig elsker hverandre.
Trender i norsk innvandringspolitikk per i dag er:
 • - Antall innvilgede søknader om familiegjenforening nådde et bunnivå i 2010.
 • - Antall utvisninger nådde et toppnivå.
 • - Forskningsrapporter viser at norsk praksis på begge felt er strengere enn i andre europeiske land.

Noen av oss som rammes av dagens innvandringspolitikk har nylig startet organisasjonen Grenseløs Kjærlighet. Organisasjonen mener at dagens praksis med hensyn til både familiegjenforening og utvisning bryter med internasjonale regler, deriblant Barnekonvensjonen og den Europeiske Menneskerettskonvensjonen. Vi arbeider for å sikre rettighetene til personer som søker familiegjenforening i Norge, og deres familier, og vår hovedoppgave er å gi råd og støtte til alle som berøres av dagens praksis. Vi ønsker å skape en dialog mellom de berørte parter og myndighetene. Vi håper også å bidra til at dagens praksis og dens konsekvenser får økt fokus i media og hos styremaktene, slik at barns og familiers rettigheter til å leve sammen blir sikret av den norske stat i nær framtid."

Arbeidet mitt vil fortsette som før, men nå på organisasjonens webside:

http://grenseloskjaerlighet.com/

Jeg håper du blir med meg over til den nye websiden. Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen som medlem av organisasjonen.Vil du bli medlem i Grenseløs Kjærlighet?
Send en mail til post@grenseloskjaerlighet.com

Mvh,

Siv Lilleberg Amin


2 kommentarer:

 1. Heia.
  Du skriver at antall innvilgede søknader om familiegjenforening nådde et bunnivå i 2010, og at antall utvisninger nådde et toppnivå.
  Du skriver så at "Forskningsrapporter viser at norsk praksis på begge felt er strengere enn i andre europeiske land".

  Hvor har du fått disse opplysningene fra ?

  Les denne:

  http://www.document.no/2012/03/nei-det-blir-ikke-sannere-av-a-gjentas/

  SvarSlett
 2. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.