fredag 1. juli 2011

Kampen mot UDI - Organisasjonen Grenseløs Kjærlighet

Hei,

Tusen takk for at du har fulgt Kampen mot UDI. Jeg er veldig takknemlig for den interessen bloggen har fått. 5000 besøk i måneden er helt fantastisk :D Det varmer hjertet mitt at så mange der ute bryr seg.

Kampen mot UDI-bloggen og facebook-gruppa har ført med seg mange nye flotte mennesker inn i livet mitt. Og jeg vet det er mange lesere her og medlemmer på gruppa som føler seg litt mindre alene etter å ha funnet andre som sitter i lignende livssituasjon. Det er godt å stå sammen i denne kampen. Sammen er vi sterkere. Vi er ikke lenger en enkeltsak som politikerne ikke kan blande seg bort i. Vi er mange!

Det er derfor jeg har vært med på å starte en organisasjon:
Grenseløs Kjærlighet.

"Akkurat nå – her i Norge – finnes det flere hundre barn som må vokse opp uten én av foreldrene sine, fordi mamma eller pappa er utvist fra Norge. Norge vegrer seg for å anerkjenne disse barnas rett til å vokse opp med en mor og en far.

Akkurat nå – her i Norge – lever hundrevis av ektefeller atskilt fra sin partner pga. utvisning. Norske kvinner og menn blir syke av savn, sorg og bekymring, fordi de fratas deres grunnleggende rett til familieliv. Mange av de utviste må oppholde seg i fattige og krigsherjede områder, de aller fleste på grunn av mindre brudd på norsk lovgivning.

Akkurat nå – her i Norge – finnes det ektepar som nektes å leve sammen fordi norske myndigheter mener at de ikke egentlig elsker hverandre.
Trender i norsk innvandringspolitikk per i dag er:
 • - Antall innvilgede søknader om familiegjenforening nådde et bunnivå i 2010.
 • - Antall utvisninger nådde et toppnivå.
 • - Forskningsrapporter viser at norsk praksis på begge felt er strengere enn i andre europeiske land.

Noen av oss som rammes av dagens innvandringspolitikk har nylig startet organisasjonen Grenseløs Kjærlighet. Organisasjonen mener at dagens praksis med hensyn til både familiegjenforening og utvisning bryter med internasjonale regler, deriblant Barnekonvensjonen og den Europeiske Menneskerettskonvensjonen. Vi arbeider for å sikre rettighetene til personer som søker familiegjenforening i Norge, og deres familier, og vår hovedoppgave er å gi råd og støtte til alle som berøres av dagens praksis. Vi ønsker å skape en dialog mellom de berørte parter og myndighetene. Vi håper også å bidra til at dagens praksis og dens konsekvenser får økt fokus i media og hos styremaktene, slik at barns og familiers rettigheter til å leve sammen blir sikret av den norske stat i nær framtid."

Arbeidet mitt vil fortsette som før, men nå på organisasjonens webside:

http://grenseloskjaerlighet.com/

Jeg håper du blir med meg over til den nye websiden. Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen som medlem av organisasjonen.Vil du bli medlem i Grenseløs Kjærlighet?
Send en mail til post@grenseloskjaerlighet.com

Mvh,

Siv Lilleberg Amin


2 kommentarer:

 1. Heia.
  Du skriver at antall innvilgede søknader om familiegjenforening nådde et bunnivå i 2010, og at antall utvisninger nådde et toppnivå.
  Du skriver så at "Forskningsrapporter viser at norsk praksis på begge felt er strengere enn i andre europeiske land".

  Hvor har du fått disse opplysningene fra ?

  Les denne:

  http://www.document.no/2012/03/nei-det-blir-ikke-sannere-av-a-gjentas/

  SvarSlett
 2. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
  *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
  *Hvis du ønsker å bli gravid.
  *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
  Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
  E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.