fredag 22. juni 2012

En liten hilsen fra meg

Hei!

Jeg hadde så lyst til å sende en hilsen til alle dere flotte, varme menneskene jeg har hatt den æren av å bli kjent med igjennom bloggen min "Kampen mot UDI" og organisasjonen Grenseløs Kjærlighet. Jeg vil at dere skal vite at jeg virkelig har brydd meg om dere! Tårene har trillet for dere og lysten har vært stor for å være til hjelp helt siden jeg startet denne bloggen i mai 2010. Jeg beklager at jeg har trukket meg helt tilbake for en stund siden, men jeg har rett og slett brent opp alt av energi og gnist.


 
Jeg er absolutt ikke bekymret for organisasjonen. Grenseløs Kjærlighet er drevet av en herlig gjeng med driftige damer med bein i nesa! De står virkelig på for få en endring i familiegjenforeningspraksisen i Norge. Og vi begynner å se resultater da politikere på Stortinget, fra flere partier, nevner organisasjonen og saker organisasjonen jobber for.


Lykke til Grenseløs-jenter! Jeg gleder meg til å følge dere videre i kampen!


Jeg selv bor nå lykkelig i Sverige sammen med mann og barn. Vi valgte Sverige selv om 2 år og utvisningstiden til mannen snart var ute.
Jeg kjente at jeg rett og slett ikke orket mer UDI. Lange søknadstider, ingen samarbeid, ingen god kommunikasjon, mangel på medmenneskelighet, ofte saksbehandlingsfeil, osv...

Orket vi en ny runde med klump i halsen og vemmelig smak i munnen: Får vi snart være sammen igjen? Vil Robin snart få møte pappa igjen? Mangler det noen papirer? Vil de finne noe annet å sette fingeren på? Kan de gi oss avslag igjen? Hva om de plutselig får det for seg at vi bare har et proformaekteskap? Kanskje de tror Robin er et proformabarn (hater det ordet!!!)
Jeg kjente at tankene ble for overveldende rett og slett. Jeg kjente at jeg absolutt ikke stoler på dette systemet!

Jeg valgte derfor EØS-løsningen! Jeg BURDE ha gjort det allerede i fjor, da Frid tok kontakt og fortalte om denne løsningen. Men jeg klarte ikke å tro at det kunne være så enkelt. Hvordan kan mine rettigheter være større i Sverige enn de er i mitt eget land? Hvorfor har jeg rett til å ha familien min med meg til Sverige, når Norge splitter oss opp? EØS-løsningen hørtes for god ut til å være sann rett og slett!

Men EØS-løsningen fungerer helt utmerket! Etter noen uker med å samle alle viktige papirer, finne hus i Sverige, melde flytting, reiste mannen til Tyrkia for å søke Schengenvisum. Etter 15 dager hadde han visumet i hånda og dag 16 hentet vi han tårevåte på flyplassen.
2 år, 1 måned og 6 dager var han borte fra oss! Og endelig var vi sammen igjen, trekløveret vårt. Endelig fikk jeg se mann og sønn holde rundt hverandre igjen. Lykke, lykke, lykke!

Tusen millioner takk til Frid i Grenseløs Kjærlighet som viste oss veien med EØS-løsningen og som har hjulpet oss med det praktiske rundt flyttingen. Vi er deg evig takknemlige!

Vi stortrives her i Sverige, så jeg anbefaler dere som har muligheten til det: Pakk kofferten og kom flyttende dere også! Jeg vet at det er et stort skritt, og det føles til tider veldig sårt at jeg måtte flytte ut av landet mitt for å få være sammen med mannen jeg elsker, for å samle familien min. Men det er virkelig verdt det!

Kjære deg! Ta godt vare på deg selv og ikke la denne kampen ta fra deg alle krefter. Håper virkelig saken deres snart løser seg og at familien din får leve lykkelig sammen igjen.



Stor klem, Siv




89 kommentarer:

  1. bitten42@hotmail.no23. juni 2012 kl. 23:15

    Det var en vakker historie,Siv. Jeg har selv bodd i Sverige i mange år,og vet at det er et godt land å bo i.Men jeg synes det er helt fryktelig,at du måtte dra fra Norge,av de grunner du gjorde.Slik skal det ikke være. Jeg ønsker dere all lykke fremover. Klem fra Liv

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Liv :) Klem

      Slett
    2. Kunne dere flytte til Sverige når mannen din hadde utvisningsvedtak, meldt inn i SIS?

      Slett
    3. Livet er virkelig NÅD, jeg er Daan Sophia for tiden i California USA. Jeg vil gjerne dele erfaringene mine med dere om hvordan jeg fikk et lån på $ 185 000,00 USD for å fjerne bankutkastet mitt og starte en ny virksomhet. Det hele startet da jeg mistet hjemmet mitt og eiendelene på grunn av bankutkastet jeg tok for å motregne noen regninger og noen personlige behov. Jeg ble så desperat og begynte å søke etter midler på alle måter. Heldigvis for meg hørte jeg en kollega av meg snakke om dette selskapet, jeg ble interessert selv om jeg var redd for å bli lurt, jeg ble tvunget av min situasjon og hadde ikke noe annet valg enn å søke råd fra vennen min angående dette selskapet og fikk deres kontaktnummer, å få kontakt med dem virkelig gjorde meg skeptisk på grunn av min tidligere erfaring med online långivere, lite visste jeg om dette selskapet "PROGRESSIVE LOAN INC. var en gudfrykt for meg og min familie og hele internettverdenen, dette selskapet har vært til stor hjelp for meg og noen av kollegaene mine og i dag er en stolt eier av godt organisert virksomhet og ansvar blir håndtert alt takket være Josef Lewis fra (progressiveloan@gmail.com) .. Så hvis du virkelig har behov for en lån enten for å utvide eller starte din egen virksomhet eller i noen form for økonomiske vanskeligheter, jeg anbefaler deg å gi hr. Josef Lewis fra Progressive lån muligheten til økonomisk løft i livet ditt E-post: progressiveloan@gmail.com ELLER Wha tsApp / Text +13254005559 og ikke bli offer for online svindel i navnet på å få et lån. Takk

      Slett
    4. Mitt navn er richeal robison og jeg er fra Oslo i Norge, jeg har nettopp mottatt lånet mitt fra REMY CREDIT lånefirma akkurat nå, og jeg har hørt om dette selskapet fra mamma, men nå er jeg så glad for at dette selskapet hjalp meg og 100% dette selskapet er virkelig så alle som trenger et lån, dette er det riktige selskapet å søke fra nå jeg søkte om lån for min virksomhet på $ 250.000,00 dollar, og dette selskapet hjalp meg uten forsinkelse. Jeg er så glad jeg vitner om dette selskapet fordi jeg så andre mennesker gjøre det og jeg er glad for å være blant de som deler vitnesbyrd om hvordan dette selskapet hjalp meg så alle hvis du trenger et ekte lån, hjelperen din er her. kontaktinformasjonen deres er e -post; remy.credit111@gmail.com (Whats App) nummer: +46769618757

      Slett
  2. Du er en tøff dame! Jeg vet at jeg burde følge ditt eksempel og flytte til Sverige, men det føles vanskelig å gi slipp på jobben min i Norge. Akkurat nå har jeg ulønnet permisjon fra jobben, slik at jeg og barna er i mannens hjemland, Marokko, noen måneder. Hans to år er ute, så vi håper på at han kan bli med oss hjem når vi må returnere til Norge. Men man vet jo aldri...
    Egentlig burde jeg gjøre vendereis nordover, og heller benytte denne permisjonen fra jobben i Sverige. Evt. Spania. Men det har vært noen tøffe år, og akkurat nå er jeg så sliten at jeg ikke orker tanken på å bryte opp familien igjen. Om så bare for en stund.
    Kanskje lever vi som familie på "lånt tid", men jeg nyter det her og nå... og håper håper han får returnere til Norge med oss!!!!

    Klem

    SvarSlett
  3. Hei
    jeg trenger mere opplysninger om dette, er det noen som kan hjelpe?? Jeg er nygift med verdens herligste mann fra Tyrkia. Aldersforskjellen er stor, men for oss er dette veldig riktig. Jeg er mye eldre enn han. forsørgerbidraget er ikke problem det oppfyller jeg, men er strkt redd for at UDI henger seg opp i alderen.Vi starter prossessen nå om å søke om fam gjenforening, men forrige innlegg om å ta det via ett EØS land skulle jeg gjeren vite mere om.Er det noen som har grei på dette som kan tenke seg og hjelpe meg enten på mail eller via tlf ? mvh anne

    SvarSlett
  4. Oppmerksomhet:
    Leter du etter et REAL FINANCIAL LOAN COMPANY for å gi deg lån mellom 5.000 Euro og 5.000.000 Euro (for et firma eller firma lån, personlige lån, boliglån, bil lån, gjeld konsolidering lån, risikovillig kapital, helsetjenester lån, etc.)
    Eller har du blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon på grunn av en eller annen grunn?
    Søk nå og få ekte finansielt lån behandlet og godkjent innen 3 dager.
    METODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE LOAN COMPANY, er vi en "internasjonalt akkrediterte lånegiver" som gir reelle økonomiske lån til enkeltpersoner og selskaper med lav rente på 2% med ditt gyldige identitetskort eller landets internasjonale pass for verifisering.
    Vårt lån Tilbakebetaling starter 1 (Ett) år etter at du har mottatt lånet ditt, og tilbakebetalingstiden varierer mellom 3 og 35 års varighet.

    FOR Umiddelbar respons og bearbeiding av ditt lån forespørsel innen 2 arbeidsdager,
    Kontakt oss direkte via denne e-posten: methodistcooperativeloan@gmail.com


    Kontakt oss med følgende informasjon:

    Fullt navn:____________________________
    Beløp som er nødvendig som lån: ________________
    Lånetid: _________________________
    Formål for lån: ______________________
    Fødselsdato:___________________________
    Kjønn: _______________________________
    Sivilstatus:__________________________
    Kontakt adresse:_______________________
    By / Postnummer: __________________________
    Land:_______________________________
    Okkupasjon:____________________________
    Mobiltelefon:__________________________

    Send forespørselen din om øyeblikkelig respons på: methodistcooperativeloan@gmail.com

    Takk skal du ha.
    Mrs KATHY HALL
    Regissør.
    METODIST LIMELIGHT SAMARBEIDENDE LÅNBOLAG
    E-post: methodistcooperativeloan@gmail.com

    SvarSlett
  5. Leter du etter et lån raskt? Ønsker du å bosette dine regninger og kjøpe eiendom Investeringslån Byggelån? Jeg kan garantere deg 24 timers lånegodkjenning. Vi er et investeringsselskap i verdensklasse som tilbyr alle typer finansielle tjenester med fleksible tilbakebetalinger og en tidsbestemt avslutningsplan. Kontakt oss via e-post for detaljerte opplysninger: andyjameslending@outlook.com

    SvarSlett
    Svar
    1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar








      I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

      Slett
  6. Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende finansielle situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

    Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

    Dine,
    Melissa Nicholas.

    SvarSlett
  7. Vi tilbyr alle typer lån, for eksempel investeringslån, prosjektfinansiering og økonomisk støtte til enkeltpersoner, bedrifter over hele verden. Vi gir midler med en rente på 3%. Få lån på syv (7) virkedager.

    E-postadresse: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    SvarSlett
  8. Vi tilbyr alle typer lån, for eksempel investeringslån, prosjektfinansiering og økonomisk støtte til enkeltpersoner, bedrifter over hele verden. Vi gir midler med en rente på 3%. Få lån på syv (7) virkedager.

    E-postadresse: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    SvarSlett
  9. Vitnesbyrd om hvordan livet mitt ble transformert (mary.judy555@gmail.com)

    Hei venner!!! Jeg heter Anette Anita Ann. jeg vil vitne om den gode låneutlåner som viste meg lys etter at jeg ble lurt av 2 forskjellige internasjonal internasjonal utlåner, de lover alle å gi meg et lån etter at jeg har betalt mange avgifter som gir ingenting og utgjorde ingen positive resultater. jeg mistet mine harde tjene penger og det var totalt 8000USD. En dag da jeg surfer på Internett, så jeg frustrert da jeg kom over en vitnesbyrdskvinne som også ble scammed og til slutt knyttet til et legitimt lånefirma kalt Mary Judy Financial Loan Service og e-post (mary.judy555@gmail.com) hvor hun endelig fikk lånet hennes, så jeg bestemte meg for å kontakte det samme lånefirmaet og deretter fortalte dem historien min om hvordan jeg har blitt scammed av 2 forskjellige långivere som gjorde noe annet enn å lære meg mer smerte. Jeg forklarer for virksomheten via post og alt de fortalte meg var å gråte ikke mer fordi jeg vil få lånet mitt i deres firma, og jeg har også gjort det riktige valget om å kontakte dem. Jeg fylte på søknadsskjemaet og fortsatte med alt som ble bedt om meg, og til mitt sjokk fikk jeg et lån på $ 65,000.00 Dollars av dette flotte selskapet (Mary Judy Loan Service) ledet av fru Mary Judy Gud fryktende kvinne og her er jeg i dag glad fordi dette selskapet har gitt meg et lån så jeg gjorde et løfte til meg selv at jeg vil fortsette å vitne på internett om hvordan jeg fikk lånet mitt. Trenger du et lån raskt? vennligst kontakt dette flotte firmaet nå for lånet ditt via e-post: (mary.judy555@gmail.com) hun er snill oppmuntre. Lykke til.Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  10. TESTIMONY OF HOW I GJORT MIN LÅN FRA EN LEGIT LÅN LÅNER

    Jeg heter Daniel Egil Einar, en borger i Bergen. Jeg har blitt scammed av 4 forskjellige internasjonal internasjonal utlåner, de lover alle å gi meg et lån etter at jeg har betalt flere avgifter som ikke gir noe og utgjorde ikke noe positivt resultat. jeg mistet mine harde tjene penger. En dag da jeg surfer på internett med tårer i øynene, kom jeg over et vitnesbyrd om mannen som også ble scammed og til slutt ble knyttet til et legitimt lån selskap som heter MARY JUDY LOAN SERVICES (mary.judy555@gmail.com) hvor han endelig fikk lånet hans, så jeg bestemte meg for å kontakte det samme lånefirmaet og deretter fortalte dem historien min om hvordan jeg har blitt scammed av 4 forskjellige lån långivere som gjorde noe annet enn å få meg mer smerte. Jeg forklarer for virksomheten via post og alt de fortalte meg var å gråte ikke mer fordi jeg vil få lånet mitt i deres firma, og jeg har også gjort det riktige valget om å kontakte dem. Jeg fylte på søknadsskjemaet og fortsatte med alt som ble bedt om meg, og jeg fikk et lån på $ 270,000.00 Dollars av dette flotte firmaet (MARY JUDY LOAN SERVICES), administrert av Gary Mark, og her er jeg glad i dag fordi MARY JUDY LOAN TJENESTER har gitt meg et lån, så jeg gjorde et løfte til meg selv at jeg vil fortsette å vitne på internett om hvordan jeg fikk lånet mitt. Trenger du et lån snarest vennligst kontakt MARY JUDY LOAN SERVICES nå for lånet ditt via e-post: mary.judy555@gmail.com

    KONTAKT
    MARY JUDY LOAN SERVICES
    E-post: mary.judy555@gmail.com
    Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  11. Jeg lover å dele dette låns vitnesbyrd på grunn av gudfavn i mitt liv

    Hallo,
     
     Jeg er Cathrine Cecilie Eli, som for tiden bor i Nordland, Norge. Jeg er enke i øyeblikket med fire barn og jeg ble sittende fast i en økonomisk situasjon i mai 2015 og jeg trengte å refinansiere og betale regningene mine. Jeg prøvde å søke lån fra ulike lånefirmaer både privat og bedrift, men aldri med suksess, og de fleste banker nektet min kreditt. Men som Gud ville ha det, ble jeg introdusert til en Guds kvinne som en privat låneutlåner som ga meg et lån på 850 000 USD, og ??i dag er en bedriftseier og mine barn har det bra i øyeblikket, hvis du må kontakte et firma med referanse til sikring av et lån uten sikkerhet, ingen kredittsjekk, ingen co-signer med bare 3% rente og bedre tilbakebetaling planer og tidsplan, vennligst kontakt Mrs Mary Judy (mary.judy555@gmail.com) Han vet ikke det som gjør dette, men jeg er så glad nå, og jeg bestemte meg for å la folk få vite mer om henne, og jeg vil at Gud skal velsigne henne mer. Du kan kontakte henne via sin epost: mary.judy555@gmail.com Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  12. TESTIMONI PÅ HVORDAN HAR DU MITT LÅN

    God dag, jeg heter Frank Fredrik Frode Jeg er statsborger i Egersund Rogaland Jeg vil vitne om den gode Lånutlåner som viste meg lys etter å ha blitt bedraget av 4 forskjellige internasjonal utlåner, de lover alle å gi meg et lån etter får meg til å betale mange avgifter som ikke gir noe og utgjør ikke noe positivt resultat. jeg mistet mine harde tjene penger og det var totalt 10.000USD. En dag da jeg surfer på internett, så jeg forundret meg når jeg kom over et vitnesbyrd som også ble scammed og til slutt knyttet til et legitimt låneselskap som heter MARY JUDY LOAN SERVICE (mary.judy555@gmail.com) hvor han endelig fikk sin lån, så jeg bestemte meg for å kontakte det samme lånet selskapet og deretter fortalte dem historien min om hvordan jeg har blitt scammed av 4 forskjellige långivere som gjorde noe annet enn å lære meg mer smerte. Jeg forklarer for virksomheten via post og alt de fortalte meg var å gråte ikke mer fordi jeg vil få lånet mitt i deres firma, og jeg har også gjort det riktige valget om å kontakte dem. Jeg fylte på søknadsskjemaet og fortsatte med alt som ble forespurt om meg, og jeg fikk et lån på $ 600,000.00 Dollars av dette store firmaet (MARY JUDY LOAN SERVICE} administrert av Mary JUDY og her er jeg i dag lykkelig med familien min fordi MARY JUDY LOAN SERVICE har gitt meg et lån, så jeg gjorde et løfte til meg selv at jeg vil fortsette å vitne på internett om hvordan jeg fikk lånet mitt. Har du behov for et lån raskt? Vennligst kontakt MARY JUDY LOAN SERVICE nå for lånet ditt via e-post: (mary.judy555@gmail.com) Jeg tror at andre mennesker også gir vitnesbyrd om samme ærlige utlåner Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  13. vitnesbyrd om hvordan jeg fikk lånet mitt

      Hei Mitt navn er Marius Martin Morten

    Hei Mitt navn er Marius Martin Morten Jeg vil takke MRS MARY JUDY LOAN SERVICE for å hjelpe meg med min lånefond på $ 50,000.00 etter å ha blitt svindlet så lenge hvis du er interessert i et lån, vennligst kontakt ham slik at han også kan hjelpe deg med hans lånet tar ikke lang tid i 24 timer når lånet mitt var på kontoen min alle som trenger et presserende og betrodd lån, bør kontakte ham nå han er en gud sendt og en god person hans e-post: mary.judy555@gmail.com Jeg er glad for dele dette vitnesbyrdet på internett fordi han hjalp meg hvis du virkelig trenger hjelp uten å ha blitt scammed som jeg ble scammed dette er riktig lån selskapet å kontakte: Email: mary.judy555@gmail.com Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  14. vitnesbyrd om livet mitt på hvordan jeg fikk lånet mitt


    Mitt navn er Irene Janne Jenny Jeg bor i Norge Bodø og livet er vel verdt å leve komfortabelt for meg og min familie nå og egentlig har aldri sett godhet vist meg så mye i mitt liv som jeg er en mor som sliter med tre barn, og jeg har har gjennomgått et problem så alvorlig som mannen min fant en forferdelig ulykke sist to uker, og legene sier at han må gjennomgå en delikat kirurgi for at han skal kunne gå igjen og jeg ikke kunne betale regningene, da gikk operasjonen din til banken for å låne og avvise meg og si at jeg ikke har kredittkort, derfra løper jeg til min far, og han var ikke i stand til å hjelpe, da da jeg surfer gjennom yahoo svar og emne, og jeg kom over en utlåner, Mary Judy, tilbyr lån til rimelig rente og jeg har hørt om så mange svindel på internett, men i denne desperate situasjonen hadde jeg ikke annet valg enn å gi det et forsøk og overraskende det var alt som en drøm, jeg fikk en lån på 150.000 euro og jeg betalte for min mann kirurgi og takk Gud i dag er bra, og du kan gå og jobber og byrden er lengre så mye på meg mer, og vi kan mate godt og familien min er glad i dag, og jeg sa til meg selv at jeg vil sørge høyt i verden av Guds underverk til meg gjennom denne utlåner GUD frykt fru, Mary Judy, og jeg vil råde noen i ekte og seriøst lånbehov for å kontakte denne gudfryktige kvinnen på (mary.judy555@gmail.com) gjennom .. og jeg vil ha dere alle å be for denne kvinnen for meg.

    Takk
    E-post: mary.judy555@gmail.com
    Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvarSlett
  15. Hej allesammen. Jeg så kommentarer fra folk, der allerede fik deres lån fra rene hjertelån, og så besluttede jeg at anvende under deres henstillinger, og for få timer siden bekræftede jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløb på 35.000 euro, som jeg anmodede om. Dette er virkelig en god nyhed, og jeg rådgiver alle, der har brug for et reelt lån, til at ansøge via deres e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Jeg er glad nu, når jeg har fået det lån, jeg anmodede om

    SvarSlett
  16. Hei alle sammen. Jeg så kommentarer fra folk som allerede fikk lånet sitt fra rene hjertelån, og da bestemte jeg meg for å søke under deres anbefalinger, og for bare få timer siden bekreftet jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløp på $ 50 000 som jeg ba om. Dette er virkelig en god nyhet, og jeg råder alle som trenger ekte lån å søke via e-posten sin: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] eller whatsapp +12133426359 Jeg er glad for å få lånet jeg ba om.

    SvarSlett
  17. Jeg vil dele med dere alle her om hvordan jeg får lånet mitt fra Herr Benjamin som hjalp meg med et lån på 400 000,00 euro for å forbedre virksomheten min. Det var lett og raskt når jeg søkte om lånet når ting ble grovt med virksomheten min. Benjamin gir meg lån uten forsinkelse. her er Mr Benjamin e-post / whatsapp-kontakt: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    SvarSlett
  18. VI inviterer dig til at blive medlem af det store illustre hus, der skal være rig, berømt og opnå dine drømme og mål i livet.



    Illuminati er en eliteorganisation af forretningsmyndigheder, innovatører, kunstnere og andre indflydelsesrige medlemmer af denne planet. Vores koalition forener påvirkninger fra al politisk, religiøs og geografisk baggrund for at fremme velstanden for den menneskelige art som helhed.

    Ønsker du at være en stor og en berømt

    Fodboldspiller, tennisspiller, basketballer, e.t.c

    Kunstnere, skuespiller, borg, en producent eller en præst e.t.c

    Politiker, landmand, forretningsmand / kvinde. etc.

    Eller hvis du vil etablere en stor virksomhed / virksomhed, eller du vil helbrede din sygdom og bringe dine kærlighedsinteresser tilbage.

    Hvis du er interesseret i noget af dette eller mere, kontakt GRAND MASTER på whatsapp +15672057060 eller illuminatiteemple@gmail.com eller klik på linket https://chat.whatsapp.com/BjeItSnGY4LHmcp6EM4sLa


    TAK

    SvarSlett
  19. Du leter etter et ekte finansielt låneselskap for å skaffe et lån på 10.000 euro til 10.000.000 euro (for kommersielle eller forretningslån, personlige lån, personlige lån, pantelån, billån, gjeldskonsolideringslån, risikokapitallån, helselån osv. ))
    Eller nektes han lån fra en bank eller finansinstitusjon av en eller annen grunn?
    Søk nå og få et reelt økonomisk lån. Behandlet og godkjent på 3 dager.
    PACIFIC FINANCIAL LANAT SIGNATURE Vi er en internasjonal lånegiver som gir reelle økonomiske lån til enkeltpersoner og selskaper til en lav rente på 2% med et gyldig identitetskort eller internasjonalt pass i landet ditt for bekreftelse.
    Lånebetalinger starter på 1 (ett) år etter at lånet er mottatt og tilbakebetalingstiden er 3 til 35 år.

    For et øyeblikkelig svar og behandle søknaden din om grensen innen to virkedager
    Kontakt oss direkte via denne mailen: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

    Kontakt oss med følgende informasjon:

    Fullt navn: ____________________________
    Mengden penger som trengs som lån: ________________
    Kredittperiode: _________________________
    Formålet med lånet: ______________________
    Bursdag: ___________________________
    Kjønn: _______________________________
    Ekteskapsstatus: __________________________
    Kontakt adresse: _______________________
    Sted / postnummer: __________________________
    Land: _______________________________
    Okkupasjon: ____________________________
    Mobiltelefon: __________________________

    Send forespørsel om øyeblikkelig svar til: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

    takke

    Konsernsjef Victoria Johnson

    SvarSlett
  20. Hei, jeg er Amber Shaw jeg er her for å anbefale dere alle til Mr Otto fra Mobil Funding Inc. som endelig har satt et stort smil på ansiktet mitt ved å gi meg et lån sum på € 15,000.00 til en svært lav rente. For mer info kontakt ham i dag via e-post: mobilfunding1999@gmail.com og takk meg senere fordi han er veldig pålitelig.

    SvarSlett


  21. med økonomiske vanskeligheter med å til slutt bryte den dødvakt som bankene provoserte, av avslag på deres filer til å gjelde? Jeg er en finanseksperter som kan gjøre et lån i det beløpet du trenger og med forhold som gjør livet enklere. Her er områdene der du kan hjelpe: E-post: Stellamarisloancompany@gmail.com

    * Økonomisk
    * Utlånsleasing
    * Investeringslån
    * Autolån
    * Gjeldskonsolidering
    * Kredittgrense
    * Andre pantelån
    * Kredittinnløsning
    * Personlig lån
    e-post: stellamarisloancompany@gmail.com

    SvarSlett
  22. Hej,
    Jeg hedder Fenna. Jeg vil gerne sige en stor tak til Wema Legit Loans for at have udlånt mig et lån på € 3000 euro, jeg blev flået af falske långivere så mange gange, indtil en af mine venner introducerede mig for en privat långiver, Wema Legit Loans, jeg kontaktede Wema Legit-lån via e-mail: wemalegitloan@gmail.com, så blev jeg instrueret om, hvordan man går videre med låneprocessen. Tre dage senere overraskede jeg over at have modtaget et lånebeløb på 3000 euro. Du kan også kontakte wema legit-lån til forretningslån på Wemalegitloan@gmail.com eller Whatsapp +15185546827


    Med venlig hilsen.
    Fenna

    SvarSlett
  23. Jeg er bosatt i Evelyn Russell, 808 NE 19. St Oklahoma City, jeg er en enslig mor velsignet med 2 døtre. I en stund nå har jeg søkt etter en ekte lånegiver som kunne hjelpe meg med et lån da jeg ikke lenger har en jobb, alt jeg fikk var hoodlums som fikk meg til å stole på dem og på slutten tok de pengene mine uten å gi meg noen lån, håpet mitt gikk tapt, jeg ble forvirret og frustrert, det ble vanskelig for familien min å mate med et godt måltid, jeg ville aldri ha noe å gjøre med noen utlånsselskaper på internett igjen. Ikke før jeg møtte en Gud-sendt lånelåner som forandret livet mitt og familien min. Ved hjelp av et stipendiatmedlem "en utlåner med frykt for Gud i ham, Mr Larry John, var han mannen som Gud sendte for å heve min familie Først trodde jeg at det ikke kom til å være mulig på grunn av min tidligere erfaring før jeg fikk lånet mitt til en verdi av $ 225 000,00 USD på mindre enn 24 timer. Så min råd til alle der ute som virkelig trenger et lån er å kontakte ham gjennom denne offisielle e-postadressen: - (larryjohncapitalinvestment@gmail.com). Takk og Gud velsigne

    SvarSlett

  24. Do you know that you can earn daily, weekly or monthly profits from the comfort of your home? CARLOS INVESTMENT is here to actualize your dream to become a bitcoin millionaire, this company implement best practices of trading & earning in the Forex market, and also offer suitable investment plans for those who will like to participate in this


    Here is the investment plans

    Invest $300 Earn $3000 in 7 days
    Invest $500 Earn $5000 in 7 days
    Invest $1000 Earn $10000 in 7 days
    Invest $2000 Earn $20000 in 7 days
    Invest $5000 Earn $50000 in 7 days


    If you interested in this investment offer simply contact on email: tradewithcarlos2156@gmail.com or text +15022064419


    SvarSlett
  25. God morgen,

    Leter du etter et forretningslån, et personlig lån, et pantelån,
    Billån, studielån, lån
    Konsolideringslån, usikrede lån, kapitaløkning
    Risiko osv. Har du blitt nektet lån av en bank eller en bank?
    flere økonomiske programmer? flere grunner. De foretrekker valgene sine
    Anerkjennelse! Jeg er pastor, en privat utlåner deler informasjon
    Gi lån til bedrifter og enkeltpersoner til lave priser og
    rimelig 2%. Interessert? Kontakt oss også
    Ordne et overføringslån innen 48 timer. TA KONTAKT MED:
    philipmarkloanfirm8420@gmail.com
    eller via telegram philipmarkloanfirm8420

    SvarSlett
  26. Søk om et lån på ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) med en rente på 3%.

    NY FINANS er fleksibel: du kan låne fra 1000 euro til EUR 5 millioner (EUR 5.000.000,00), med tilsvarende nedbetalingstid fra 6 måneder til 30 år. Vi tilbyr et bredt spekter av personlige, forretnings-, hjem- og konsolideringslån som kan tilpasses dine skiftende behov og omstendigheter med en rente på 3%.

    Hva fikk du:
    ? Umiddelbar tilgang til midler etter godkjenning
    ? Konkurransedyktige renter
    ? Fleksible tilbakebetalingsbetingelser
    ? Mulighet for raskere tilbakebetaling av lån (tilleggsbetalinger reduserer lånebeløpet)
    ? Enkel godkjenning hvis du trenger ekstra midler
    ? Din første tilbakebetaling av lån begynner seks måneder etter godkjenning.

    Hvordan søke:
    Det er raskt og enkelt å søke om lån!
    Bedrifter eller personer som er interessert i å søke om et lån hos Novelty Finance som trenger mer informasjon om hvordan de skal søke, skal sende en e-post til (accessloanfirm2030@gmail.com)

    WhatsApp-nummer: +79258159150

    Hensyn
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    SvarSlett
  27. Haster lånetilbud.
    Hei alle sammen, jeg vil rette en stor takk til JAMES KELVINE, som lånte meg et lån til medisinsk behandling av mitt syke barn. Jeg er så glad for JAMES KELVINE ,, kontakte ham på e-post hvis du trenger et presserende lån til forretningslån eller personlig lån, (jameskelvine28@gmail.com)

    SvarSlett
  28. Hei mine damer og herrer, trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Max Bent. Jeg er utlåner og er også finansiell rådgiver.

    Trenger du et presserende lån for å tømme gjeld eller trenger du et aksjelån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller pant? Søk ikke mer ettersom vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Kontakt oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til de som er interessert i en rimelig rente på 2%. Området varierer fra 5.000,00 Euro til maksimalt 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett
  29. Hei, vi gir alle slags lån som studielån, gjeldslån, forretningslån, personlig lån og andre. Leter du etter et raskt og enkelt lån eller en svindel tidligere? I så fall er du på rett sted hvor du med suksess kan søke om lånet uten ytterligere forsinkelse. Merk: Alle lånesøkere bør kontakte oss via e-post for mer informasjon: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    SvarSlett
  30. Hilsen fra den store ORDEN AV ILLUMINATI til USA og over hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i Brotherhood of the Illuminate hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også hvor du kan se lyset av rikdom og lykke uten blodoffer. Og vi betaler også summen av 500 000 USD for å ønske alle nye medlemmer velkommen når de slutter seg til brorskapet og også et hus etter eget valg og sted med investeringer, sammen med denne muligheten i livet for at de skal bli berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER SOM BLI MED I BELYSNING.
    1. En kontant belønning på USD 500 000 USD.
    2. En ny Sleek Dream CAR til en verdi av USD 200 000 USD
    3. Et drømmehus kjøpt i landet du ønsker og mange flere

    MERK; du kan bli med i Illuminati -brorskapet fra hvor som helst i verden India, Tyrkia, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannia, Østerrike, Tyskland, Europa. Asia, Australia, etc.,

    MERK: Hvis du er interessert, vennligst kontakt oss via e -posten vår: brotherhoodilluminati959@gmail.com

    Hilsen TEMPLE ILLUMINATE USA

    SvarSlett
    Svar
    1. Søker du midler til å betale ned kreditter og gjeld?
      {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} Er her for å stoppe dine økonomiske problemer. Vi tilbyr alle typer lån (privatlån, næringslån osv.) Vi gir ut lån med en rente på 2%. Interesserte søkere bør kontakte oss via e -post: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
      Vennligst fyll ut søknadsskjemaet nedenfor:
      - Fullstendig navn:
      - Nødvendig lånebeløp:
      - Varighet på lån:
      - Formål med lån:
      - By land:
      - Telefon:
      - Hvordan hørte du om oss: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

      Slett
  31. BLI MED I DET STORE ILLUMINATI -TEMPELET Penger og makt

    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1 (541) 638-8789
    Er du en forretningsmann eller kvinne, politiker, musiker, ønsker å være rik, berømt, mektig i livet, bli med i Illuminati -brorskapet i dag og bli rik øyeblikkelig sum av. 5 millioner dollar umiddelbart etter oppstarten og et gratis hus. hvor som helst du velger å leve i denne verden og også motta 400 000 amerikanske dollar månedlig som lønn, tro meg dette er en mulighet for en gang i livet, og jeg vil råde deg til å gjøre god bruk av denne muligheten selv om du har blitt lurt før du kontakter oss og vi skal konkurrere ...

    Hvis du er interessert, ring agenten nå på +1 (541) 638-8789 eller ring oss på +1 (541) 638-8789. Du må være minst 20 år gammel før du kan kommunisere med våre partnere. Ikke bli med hvis du er student.

    SvarSlett
  32. Гарні новини !!! Гарні новини !!!,
    Хочу жити багатим, здоровим і
    знамените життя? Хочеш негайно розбагатіти і позбутися страждань? Ви хочете, щоб світ знав вас і слухав? коли ти говориш. Хочеш бути при владі й контролі? якщо так, то тут
    це слушна порада - вступайте в "ОСВІТНИЧУ ОРГАНІЗАЦІЮ", можете запитати
    "Як я можу приєднатися?" Відповідь проста, все, що вам потрібно зробити, це
    зв’яжіться з нами через WhatsApp або електронною поштою (контактна інформація буде наведена нижче) УБИЙ СЕБЕ ВІД БІДНІСТЬ.
    Не соромтеся звертатися до нас, якщо вам будь-яким чином потрібна наша послуга

    Ось наша контактна інформація
    ПОШТА: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP ТА ДЗВОНИ: (+1 573-982-0773)


    ПОПЕРЕДЖЕННЯ: тільки тим, хто зацікавлений стати членом Церкви Сатани, дозволено відвідувати офіс або надсилати електронний лист на електронну адресу, наведену нижче. Не подавайте заявку, якщо ви не зацікавлені, і як тільки з вами зв’яжуться, дороги назад не буде. тому подумайте, перш ніж подавати заявку. УВАГА!!!

    SvarSlett
  33. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlett
  34. Trenger du økonomisk hjelp? Personlige lån; Business lån; boliglån; Bedriftslån? Landbruksfinansiering og prosjektfinansiering? Vi gir lån til 2% rente! Kontakt: challotloan@gmail.com

    SvarSlett
  35. Leter du etter et lån for å løse ditt akutte problem eller starte en ny bedrift for personlig bruk? Investere i eiendom eller øke selskapet Lånerenten er 2%, du kan kontakte oss i dag, vi er klare til å bekrefte lånet ditt innen 6 timer etter intervjuet, kontakt oss på e-post (officeloan975@gmail.com)

    SvarSlett
  36. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    SvarSlett
  37. HASTE LÅNETILBUD
    Skap din virksomhet og din formue med oss tjenester
    lånebevilgning fra $ 5.000 til $ 1.750.000. Vi tilbyr dette
    lån for å tillate alle som er i en økonomisk situasjon
    vanskelig og de som ønsker å opprette sin egen virksomhet for å ha et lykkelig liv. Lån mellom enkeltpersoner eksisterer, så ikke kast bort tiden din.
    send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com for å komme i gang..

    SvarSlett
  38. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

    Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

    NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

    Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
    • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
    • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
    • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
    • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
    • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
    • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
    • Ingen skjulte gebyrer

    Hvordan man ansøger:
    Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
    Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

    SvarSlett
  39. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  40. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  41. Hvordan bli med i Illuminati666-brorskapet!!! Ta kontakt med DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Er du i Tyskland, USA, Europa eller hvor som helst i verden du ønsker å være rik, berømt og ha makt.. FORDELER GITT TIL NYE MEDLEMMER SOM BLITT MED I ILLUMINATI. 1. En kontantbelønning verdt $100 000,00 USD etter oppstart. 2. En ny elegant drømmebil til en verdi av USD $100 000 USD 3. Et drømmehus kjøpt i landet du selv velger 4. En måneds ferie (fullt betalt) til drømmeturistdestinasjonen. 5.Ett års golfmedlemspakke 6.A V.I.P-behandling på alle flyplasser i verden 7.En total livsstilsendring 8.Tilgang til Bohemian Grove. 9.Månedlig innbetaling på $300 000 USD til bankkontoen din hver måned som medlem 10.En måned booket.avtale med topp 5 verdensledere og topp 5 kjendiser i verden kontakt DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) hvis du vil å bli med.

    SvarSlett
  42. Da jeg fant Dr Ilekhojie, var jeg i desperat behov for å bringe min eksmann tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble liggende i mørket. Det skjedde så fort og jeg hadde ikke noe å si i situasjonen i det hele tatt. Han dumpet meg etter 6 års ekteskap uten noen forklaring. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han utførte en forsoningsform for å hjelpe oss å komme sammen igjen. I løpet av mindre enn 48 timer etter at han gjorde denne trolldommen, begynte mannen min å ringe meg og følte seg forferdelig for det han nettopp utsatte meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Forholdet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk sir for arbeidet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap og forhold. Jeg anbefaler Dr Ilekhojie til alle som trenger hjelp. Hans e-post: gethelp05@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  43. Har du brug for og akut lån Email: investorloanoffer@gmail.com Eller via
    WhatsApp: +2347081888794 for mere info Navn: Beløb: Varighed: land: Telefon:

    SvarSlett
  44. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg!". Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Ilekhojie. E-posten hans. E-post: (gethelp05@gmail.com) Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  45. Jeg ble betalt 40 euro per time på jobben, og det var en stressende jobb, jeg søkte på nettet etter en bedre jobb da jeg så vitnesbyrd om hvordan Dr Ilekhojie hjalp folk med å vinne et lotteri. Jeg har ikke spilt lotteri før, så jeg lurte på hvordan det fungerer, jeg snakket med Dr Ilekhojie via tekst: +2348147400259 og ba om hjelp til å vinne lotteriet også. Han svarte og ba om mitt navn og bilde, han sa at det var nødvendig å utføre trolldommen. Jeg gjorde som han instruerte og gjenstandene ble kjøpt for å utføre trolldommen, etter trolldommen ga han meg et lotterinummer og en nettside som ble avslørt for ham. Jeg spilte lottotallene og to dager senere fikk jeg en e-post om at jeg vant $11 millioner euro (11 000 000). Jeg trodde det var en spøk, men se, jeg fikk betalt uten stress. Dr Ilekhojie er en stor synsk, bli med meg takk ham via SMS/ring: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  46. HAR DU BRUG FOR ET HASTE LÅN TIL AT STARTE EN NY VIRKSOMHEDER, BETALE REGNINGER, KRÆVE DIN GÆLD ELLER KØBE ET NYT BOLIG, HVIS JA, KONTAKT OS PÅ EMAIL MED DINE OPLYSNINGER SOM FØLGENDE.
    E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    FOR-OG EFTERNAVN
    LAND
    WHATSAPP TELEFONNUMMER
    LÅNEBELØB
    LÅNET VARIGHED
    KONTAKT E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    TAK.

    SvarSlett
  47. Jeg har kontaktet flere spiritualister. Ingenting fungerte for meg etter at jeg betalte, og noen var åpenbare juksere. Så så jeg en kommentar på denne siden med en person som nevnte at hun hadde resultater med Dr Ilekhojie. Til tross for mistankene og alt jeg hadde vært gjennom, viste han virkelig for meg at han var ekte. Å stole på ham er sannsynligvis den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt i livet fordi min eksmann kom tilbake 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsform. Jeg brukte mye tid på å ønske at jeg kunne få en ny sjanse med mannen min, og Dr Ilekhojie gjorde det mulig og hjertet mitt er fylt av glede. Ta kontakt med Dr Ilekhojie hvis du trenger samme hjelp som min. Kontakt telefonen hans +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  48. HAR DU BRUG FOR ET HASTE LÅN TIL AT STARTE EN NY VIRKSOMHEDER, BETALE REGNINGER, KRÆVE DIN GÆLD ELLER KØBE ET NYT BOLIG, HVIS JA, KONTAKT OS PÅ EMAIL MED DINE OPLYSNINGER SOM FØLGENDE.
    E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    FOR-OG EFTERNAVN
    LAND
    WHATSAPP TELEFONNUMMER
    LÅNEBELØB
    LÅNET VARIGHED
    KONTAKT E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    TAK.

    SvarSlett
  49. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  50. Jeg heter Ingrid, jeg vil gjerne dele et bemerkelsesverdig vitnesbyrd om hvordan jeg fikk 200.000 Euro, LÅN gjennom ELENA NINO kredittinvestering og alle slags. hvis du er interessert i et lån kontakt på e-post: elenanino0007@gmail.com

    SvarSlett
  51. Hei alle sammen. Mitt navn er Arabella Matej. Jeg er her for å takke Dr Isikolo for å fikse mine ekteskapelige problemer. Ekteskapet mitt krasjet på grunn av uendelige problemer og vanskeligheter jeg hadde med mannen min. Han dro uten å se seg tilbake og jeg var alene i så mange måneder. Familien hans grep inn og fortsatt ikke endret noe. Jeg ble ødelagt følelsesmessig og mistet håpet om å finne kjærligheten igjen fordi han var alt i en mann jeg noensinne har ønsket meg. Akkurat som så mange andre, ble jeg kjent med DR ISIKOLO da jeg begynte å søke etter hjelp. Vi diskuterte problemene mine lenge, og han forsikret meg om å få den løsningen jeg trengte. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge prosedyrene hans, og han forsinket ingenting. Han gjorde et kjærlighetsgjenforeningsbånd for meg og mannen min, og kjærligheten og lykken vi delte ble gjenopprettet og han nådde meg nøyaktig etter 48 timer som DR ISIKOLO lovet. Han er virkelig en fantastisk hjelper og han er pålitelig. hvis du har noen problemer, bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  52. (VELKOMMEN TIL LORD SEA SPIRITUAL TEMPLE). Går du gjennom vanskeligheter i livet, trenger din eks tilbake, pengetrolldom, skjønnhetstrolldom, returtrolldom eller hvilken som helst form for trolldom Vil du ha rikdom, lykke eller en venn E.T.C. han er en tapt elskerspesialist han har hjulpet så mange mennesker rundt om i verden med å fortrylle 1. bringe tilbake den tapte elskeren 2. vinne ditt kjære hjerte 3. hjelpe single med å finne partnere 4. være gift 5. kjærlighetsattraksjon 6. Gifteproblemer og skilsmisse 7. Kjærlighetsdel 8. nyreproblem eller noen form for sykdom du kan kontakte ham på whatsapp med (+2348158911896) eller e-post: seawaydr22@gmail.com

    SvarSlett
  53. Sterk og kraftig kjærlighetsform for å vinne eksen tilbake. kontakt den store Lord sea Jeg har bestemt meg for at jeg skal bruke hele dagen på internett bare for å være sikker på at mange mennesker kan lese dette vitnesbyrdet mitt om Lord Sea som er en kraftig trylleformler fra Afrika. Etter å ha blitt forlatt av kjæresten min ble jeg så ensom og jeg bestemte meg for å gå gjennom nettet for noen forholdstips, jeg visste aldri at dette var veikartet som vil sikre kjæresten min tilbake. Etter å ha lest mange tips om hvordan jeg kan gjenopprette forholdet mitt på en bedre måte, oppdaget jeg at SEA MASTER har mange anbefalinger enn andre stavekontrollere, så med dette bestemte jeg meg for at SEA MASTER var den rette personen for jobben , Og jeg kontaktet den store SEA MASTER gjennom detaljene hans som jeg så på internett, og jeg var så glad at jeg valgte å jobbe med den store SEA MASTER fordi arbeidet hans var 100 % perfekt og trylleformularet brakte kjæresten min tilbake til meg raskt avlastning kan du også kontakte ham for å få hjelp nå e-post.. seawaydr22@gmail.com WhatsApp-nummer +2348158911896

    SvarSlett
  54. Hei alle sammen, mitt navn er Klaudia Kusa. Mannen min bodde i en stund i en annen leilighet på grunn av arbeidspress, og vi var veldig glade sammen selv om han holdt seg borte fra oss i noen måneder. Lite visste jeg at en kollega fra jobben allerede hadde en affære med ham som fikk mannen min til å inngi en skilsmisse mot meg fra ingensteds. Jeg visste at noe var galt fordi vi aldri trengte å kjempe eller krangle så mye for å få ham til å gå. Jeg var traumatisert og jeg søker etter hjelp til å takle situasjonen som førte meg til DR ISIKOLO fra lovord som folk overøste ham på nettet. Vi diskuterte lenge, og han fortalte alt jeg trengte å vite om hva som skjedde og prosessen for å fikse problemene. Han oppfylte løftene sine og fikk mannen min tilbake til meg, og skilsmisseprosessen ble kansellert. Nå er mannen min hjem til oss og vi er lykkelige sammen. Det er virkelig utrolig hvordan folk virkelig kan hjelpe andre mennesker når de er i nød. Han kan hjelpe deg også. Bare tekst ham via WhatsApp +234-8133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  55. Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lang eller kort løpetid med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { larrybright424@gmail.com } vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen
    under. { pedrosalvador346@gmail.com}

    SvarSlett
  56. Min ekteskapsreise startet for noen måneder siden da min kone på 22 år endret meg for en mann 10 år yngre. Jeg er 57 og hun er 55. Jeg gikk gjennom ørkenen og under reisen fant jeg doktor Isikolo. Gud brukte ham til å helbrede mitt knuste hjerte og tok bort smertene mine med sin Kraftige kjærlighetsform. det var vanskelig for meg å prøve å få henne hjem uten å lykkes, og det ble en smerte for barna mine og jeg. Jeg stoler på Herren og vet at han kommer til å gjenopprette ekteskapet mitt. jeg forklarte alt til ham, og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og han gjorde sin del, og min kone kom hjem til meg og barna våre på mindre enn to dager. Vi må ha tro. Tro er forsikring om ting vi håper på og overbevisning om ting vi ikke ser. Menn og kvinner vennligst ikke gi opp, Gud kan bruke doktor Isikolo til å gjenopprette ekteskapet ditt eller forholdet ditt. Ikke mist håpet. Du må bli forelsket i Herren.
    Kontakt lege Isikolo For en kraftig kjærlighetsform sendt fra Gud. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp på: +2348133261196

    SvarSlett
  57. Jeg heter Gertrude Armstrong, og jeg er fra Peru. Jeg har alltid lovet å anbefale deg til folk der ute som kanskje også trenger din hjelp, fordi det å finne nummeret ditt var det beste som noen gang har skjedd meg, Dr.Ibinoba, du er den mest hensynsfulle og medfølende mannen jeg har kjent. Jeg var så nedstemt etter å ha vært kjærlighetsløs i nesten fem år. Jeg ba om en gjenforenende kjærlighetsform, og utrolig nok fungerte det. Jeg lever lykkelig med den vakreste mannen i live, og det er det jeg har bedt om. Takk Dr.Ibinoba ville ikke være nok, med tanke på hva du har gjort for meg, så jeg bestemte meg for å dele dette vitnesbyrdet om håndarbeidet ditt til hele verden for å vite om ditt gode arbeid for meg. Du kan kontakte denne mannen for alle forholdsproblemer, og han vil også hjelpe deg, via WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvarSlett
  58. Akkurat som så mange andre mennesker, gir jeg hjertelig takk til Dr Isikolo for hans hjelp og løsning på problemene mine. Jeg ble blendet av sjalusi og usikkerhet, og det skapte kaos i forholdet mitt til forloveden min, og han kunne ikke motstå problemene mine og han forlot meg. Etter han skjønte jeg at jeg hadde gått for langt med alt jeg gjorde galt mot ham, bare til at han kunne flytte til en annen by, og jeg mistet alle midler til å prøve å nå ham og be om unnskyldning. På dette tidspunktet visste jeg at jeg trengte hjelp for å få ham tilbake, så jeg måtte kontakte Dr Isikolo. Han viste mye bekymring, og jeg fortalte ham alt og var enig i at jeg hadde feil, og han forsikret meg om å få ham tilbake og gjenopprette kjærligheten og lykken vi delte, noe han gjorde. Akkurat som lovet ringte Jessie meg etter 48 timer og jeg ba om unnskyldning for alt, og han inviterte meg over slik at vi kan finne på ting og være sammen igjen. Takk Dr Isikolo for alt og din oppriktighet i å hjelpe mennesker. Bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  59. Dragi tražitelji kredita.

    Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potreban iznos kredita:
    Trajanje kredita:
    Broj mobitela:

    Hvala vam i Bog vas blagoslovio
    OSIGURANJE
    Ingrid

    SvarSlett
  60. Jeg var så forvirret og knust da mannen min forlot meg uten et ord, jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Så en venn av meg introduserte meg for Dr Ilekhojie som en gang forsonet henne og kjæresten hennes. Jeg snakket direkte med legen som forsikret meg om forsoning med mannen min etter at et ritual er gjort for å gjenopprette den tapte forbindelsen. Om nøyaktig 3 netter senere kom mannen min plutselig hjem og begynte å gråte og be om tilgivelse og fortelle hvor mye han savnet meg og barna våre. Jeg tok imot ham tilbake og nå har vi vært en lykkelig familie siden den gang. Hvis du har et forholdsproblem vil jeg råde deg til å kontakte ham.
    WhatsApp: +2348147400259
    Ring: +2348147400259
    E-post: (gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  61. Store sjanser til å få mannen din tilbake til deg og barna dine ved hjelp av DR ISIKOLO.
    Mannen min forlot meg og våre 2 barn i ca 3 måneder. Jeg gikk gjennom mye smerte. Jeg prøvde alt mulig for å få ham til å komme tilbake til meg og barna, men ingenting fungerte. Det var virkelig en stressende periode for meg fordi jeg aldri ønsket å gå gjennom hjertesorgen. Jeg ble bedt om å få kontakt med en lege for å hjelpe meg, noe jeg gjorde, jeg var heldig å få DR ISIKOLO-kontakt som var i stand til å hjelpe meg, jeg kontaktet ham og forklarte ham alt og fulgte prosedyrene hans, og han gjorde det kjærlighetsgjenforeningsform som brakte mannen min tilbake til meg og barna hans på 2 dager. tusen takk DR ISIKOLO. Jeg setter stor pris på det du har gjort for meg. Her er kontakten hans hvis du kan ha behov for det ved å løse dine forholdsproblemer, send e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller send ham en SMS via WhatsApp på +2348133261196

    SvarSlett
  62. Paskolų pasiūlymas tarp asmenų El. paštas: carolinelina90@gmail.com

    Turiu kapitalą, kuris bus naudojamas individualioms trumpalaikėms ir ilgalaikėms paskoloms nuo 5000 USD kiekvienam rimtam asmeniui, kuris nori šios paskolos. 2% palūkanų per metus priklausomai nuo pasiskolintos sumos, nes kaip fizinis asmuo nenoriu pažeisti lupikavimo įstatymo. Priklausomai nuo pasiskolintos sumos, galite grąžinti per 3 metus, daugiausiai 25 metams. jūs turite pamatyti mėnesinius mokėjimus.

    * Privatus kreditas užsieniečiams, turintiems leidimą gyventi L
    * Privatus kreditas keliaujantiems į darbą ir atgal (G leidimas)
    * Privatus kreditas užsieniečiams, turintiems leidimą gyventi B
    * Privatus kreditas priklauso nuo jūsų leidimo gyventi
    * Kreditas vietos valdžios institucijoms,
    * Kreditas kitiems viešosios teisės juridiniams asmenims,
    * Kreditas ne pelno privatinės teisės organizacijoms,
    * Kreditas privatinės teisės juridiniams asmenims, atsakingiems už viešosios paslaugos valdymą,
    * Kreditas kolektyvinio intereso kooperatinėms bendrovėms.

    Prašau tik patvirtinto ranka rašyto skolos patvirtinimo ir pateikti kai kuriuos dokumentus.

    Jums buvo uždrausta dirbti banke ir jūs nepritariate bankams arba, dar geriau, turite projektą ir jums reikia finansavimo, blogo kredito ar pinigų sąskaitoms apmokėti, pinigų investuoti į įmones.
    Taigi, jei jums reikia kredito, nedvejodami susisiekite su manimi dėl daugiau informacijos apie mano sąlygas.
    Susisiekite su manimi tiesiogiai adresu:

    paštas: carolinelina90@gmail.com

    PS: nerimti žmonės susilaiko

    SvarSlett
  63. Jeg heter Lydia Kroos. Da mannen min forlot meg, var jeg traumatisert og knust og klarte ikke å ta meg selv på flere måneder. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men til ingen nytte. Jeg dro til en annen by i håp om at jeg kunne begynne på nytt. Jeg kom i kontakt med en annen mann som jeg prøvde så godt jeg kunne å være sammen med, men det gikk ikke fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg visste at jeg fortsatt elsket og ville ha mannen min tilbake til meg. Så jeg begynte å søke etter hjelp, og det var da jeg fant DR ISIKOLO fra forskjellige synspunkter jeg leste om ham. Vi snakket sammen og jeg fikk ham til å forstå alt jeg trengte å vite, og jeg trodde på ham og fulgte prosedyrene. Han jobbet for meg og gjenopprettet kjærligheten og forbindelsen mellom meg og mannen min, og like etter 48 timer som han lovet, søkte mannen min etter meg og vi snakket sammen og han kom ned for å se meg hvor jeg er og vi fant opp ting og ble glade sammen igjen. DR ISIKOLO er pålitelig og han kan hjelpe deg også hvis du kontakter ham for noe. Bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  64. Jeg har funnet en guddommelig hjelper som er veldig ekte, ærlig og gjør det han sier han vil gjøre, det tok noen dager før trolldommen min kom frem i lyset og resultatene er fantastiske ... velsigne deg og Guds bevart deg trygg og frisk . Jeg fikk tilbake eksen min ved hjelp av Dr Ilekhojie. Hele mitt liv har jeg aldri sett noe sånt som dette, jeg føler meg veldig glad og tilfreds med at jeg tok den riktige avgjørelsen. Det er så ekte og mektig!! Whatsapp ham direkte +2348147400259). Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, må du gi deg selv fullstendig. Kjærlighet er en forpliktelse, ikke en følelse. Kjenn forskjellen. Forhold krever seriøst engasjement som de fleste ikke har. Ekteskap er enda vanskeligere, og de fleste er ikke i stand til å håndtere ansvaret for å være lojale, trofaste, engasjerte og hengivne til din ektefelle og livet ditt sammen fordi det er din prioritet og ingenting annet betyr noe. Ta kontakt med Dr Ilekhojie og finn løsninger på ekteskaps- eller forholdsproblemer E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  65. Har du brug for lån? personlige lån? erhvervslån? realkreditlån? landbrugs- og projektfinansiering? vi giver alle former for lån til 2% rente! Kontakt Email; (richardcosmos5@gmail.com)

    Lånetilbud.

    SvarSlett
  66. Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  67. Jeg var på randen av å miste ekteskapet mitt da Dr Ilekhojie gikk inn. Mannen min hadde søkt om skilsmisse etter en uendelig tvist og følelsesmessige overgrep vi begge ble utsatt for på grunn av misforståelser. Han forlot huset og nektet å komme tilbake. Jeg søkte en genuin løsning, vel vitende om at jeg ikke ønsker å lide en ny pendel på grunn av skilsmissesaker og å miste mannen min på 12 år. Jeg overholdt prosedyrene hans for forsoning, noe som var veldig enkelt. Kjærligheten og forbindelsen mellom meg og partneren min ble gjenopprettet, og han kom tilbake og ba om at skilsmissen ble kansellert. Det er for et faktum at Dr Ilekhojie er ærlig og gjennomsiktig når det gjelder å hjelpe mennesker, og du kan også lese dette, få løsningen du søker i ekteskapet eller forholdet ditt. kontakt ham for hjelp nå. Her hans kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-post: (gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  68. Jeg er fornøyd med hvordan jeg stolte på at Dr Ilekhojie hentet min eksmann tilbake etter nesten et år med separasjon. Før jeg møtte Dr Ilekhojie, søkte jeg på mange nettsteder på jakt etter måter å få min eksmann tilbake etter at han ba om å skilles fra meg uten noen grunn. Jeg var knust, men Dr Ilekhojie ga meg håp og forsikring om at han vil bli brakt tilbake til meg. Etter at han hadde gjort forsoningsformelen, ringte mannen min etter to dager og ba om å få komme hjem til meg og våre fire barn. Dagen etter kom han hjem og jeg var veldig glad for å møte ham igjen. Jeg bruker denne måten å sette pris på Dr Ilekhojie for det han gjorde for meg og for å hjelpe så mange andre mennesker. Jeg forlater kontakten hans slik at du kan ta kontakt med ham hvis du har lignende problemer. Whatsapp +2348147400259 og e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  69. Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  70. Har du brug for et akut lån? Vi yder personlige lån? Erhvervslån? pant? Landbrugslån? Uddannelseslån? Gældskonsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    SvarSlett
  71. Trebate li hitan zajam? Dajemo li osobne zajmove? Poslovni zajmovi? Stambeni krediti? Poljoprivredni krediti? Krediti za obrazovanje? Zajmovi za konsolidaciju zaduženja? Krediti za kamione? Krediti za automobile? Hotelski krediti? Refinancirati kredite? i više školskih zajmova? Startup krediti? .Nudimo uz kamatu od 2%! Kontaktirajte nas putem: (dakany.endre@gmail.com)

    ponuda za zajam

    SvarSlett
  72. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er overfor Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap. Jeg og mannen min lever lykkelige igjen. Takk til Ilekhojie. Kontakt ham for å gjenopprette ekteskapet ditt E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  73. Mannen min forlot meg og barna mine. Moren hans var også imot mitt ekteskap med ham. Jeg elsket ham så mye og hadde et stort håp om at vi vil bygge en lys fremtid sammen. Jeg ventet i 6 måneder, og han kom aldri tilbake til meg. Så jeg måtte kontakte Dr Ilekhojie som gjorde alt i hans makt for å gjenforene oss og gjenopprette kjærligheten og forbindelsen vi en gang delte. Han kom hjem etter 3 dager akkurat som Dr Ilekhojie forsikret meg om, og jeg er virkelig overrasket over hans fantastiske gjerninger. Du kan også få denne store hjelpen og leve for å være takknemlig mot ham fordi han aldri skuffer noen. Kontakt Dr Ilekhojie. E-post: gethelp05@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348147400259

    SvarSlett
  74. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

    SvarSlett
  75. Jeg kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med å gjenopprette ekteskapet mitt. Etter 2 år med skilt, elsket jeg fortsatt mannen min og ville ha ham tilbake. Mannen min skilte seg fra meg fordi han møtte en yngre kvinne på jobben. Etter 17 års ekteskap kunne jeg ikke gi mannen min et barn, og selv om det ikke var min feil, satte jeg pris på ham fordi han var tålmodig med meg i mange år. Jeg forklarte alle problemene mine til Dr Ilekhojie, og han lovet å hjelpe meg hvis jeg er seriøs og villig til å stole på ham. Bare innen 72 timer kjørte mannen min milevis til huset vårt og spurte om vi kunne jobbe oss sammen igjen og forsone oss. Han forklarte meg hvor elendig han har vært de siste årene og ba om å få flytte hjem igjen. Dr Ilekhojie ga meg også urter for fruktbarhet, og nå er ekteskapet mitt tilbake og jeg bekreftet at jeg allerede er 18 uker gravid. Kontakt hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    SvarSlett
  76. Hei seere på nettet, jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble hjulpet til å få min kone tilbake. Jeg var en juks og min kone tok meg flere ganger. Jeg prøvde å fikse meg selv og hver gang endte jeg opp med å jukse om og om igjen. Jeg skjønte vel ikke hva hun betydde for meg før hun hadde forlatt meg alene. Jeg begynte å finne en måte å få henne tilbake på, men ingenting ser ut til å fungere perfekt før jeg kom over en artikkel om DR WALE som hjalp mange mennesker globalt med å få tilbake forholdet. Jeg tok kontakt med ham på WhatsApp-nummeret hans via +2347054019402, og han forsikret meg om at min kone vil komme tilbake til meg innen noen uker med hans kraftige magi, og jeg betalte noen euro for materialene som trengs for arbeidet. Overraskende nok kom min kone hjem etter noen uker og sa at hun fortsatt elsker meg, og jeg sverget å aldri være utro mot henne lenger. Alt takket være DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  77. Dette er fantastisk!

    Mannen min er endelig tilbake til meg med så mye kjærlighet og respekt enn jeg noen gang hadde forventet. Med hjelp fra Dr Ilekhojie og forsoningsritualet fra hans forfedre, er mannen min tilbake etter så mange måneder med å ha bedt om skilsmisse. Først da vennen min ba meg kontakte Dr Ilekhojie for å få hjelp, trodde jeg at det ikke kom til å ende bra fordi jeg aldri trodde han kunne hjelpe etter å ha tapt penger med tidligere. Han forklarte meg tydelig og sørget også for at alt ble gjort fredelig og raskt. I løpet av nøyaktig 3 dager etter forsoningsritualet kom mannen min, som ikke har besvart telefonene mine på flere måneder, innom huset og ba oss om å avbryte skilsmisseplanene og bli en lykkelig familie igjen. Det har gått 2 måneder nå og ting blir bedre for hver dag som går. Takk Dr Ilekhojie for hjelpen. Du kan også få hjelp med ham. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  78. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  79. Kjære lånesøkere

    Har du økonomiske vanskeligheter? Vil du starte din egen bedrift? Dette låneselskapet ble etablert som en menneskerettighetsorganisasjon over hele verden med det eneste formål å hjelpe de fattige og økonomisk nødlidende. Hvis du ønsker å søke om lån, vennligst kontakt dem ved å bruke detaljene nedenfor: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Nødvendig lånebeløp:
    Lånets varighet:
    Mobilnummer:

    Takk og Gud velsigne
    Ingrid

    SvarSlett
  80. Det er et privilegium å dele dette mirakuløse vitnesbyrdet til verden. Mannen min skilte seg fra meg for femten måneder siden, og jeg har blitt fylt med anger fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for å rette opp problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett om hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnere om DR WALE som har vært progressiv med trolldommene sine. Jeg tok kontakt med ham, og se, DR WALE, fortalte meg at han vil forberede en trolldom for meg som vil bringe tilbake mannen min. Jeg var skeptisk, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. Etter å ha jobbet med DR WALE, noen dager senere, ringte mannen min at han kommer hjem og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne trylleformularen har kraften til å bringe elskere tilbake og det mest overraskende er at kjærligheten vår er veldig sterk nå, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale DR WALE på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har problemer, kontakt DR WALE, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg!!. Hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  81. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  82. Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    SvarSlett
  83. Et fantastisk vitnesbyrd om en trolldomsleder som brakte mannen min tilbake til meg. Jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull mann med to barn. Et veldig stort problem oppsto i familien min for syv måneder siden, mellom meg og mannen min. så forferdelig at han tok saken til retten for skilsmisse. han sa at han aldri ville bo hos meg igjen og at han ikke elsket meg lenger. Så han pakket ut av huset og fikk meg og barna mine til å gå gjennom sterke smerter. Jeg prøvde alle mine midler for å få ham tilbake, etter mye tigging, men til ingen nytte, og han bekreftet at han har tatt sin avgjørelse, og at han aldri ønsket å se meg igjen. Så en kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte mannen min. Så jeg forklarte alt til henne, så hun fortalte meg at den eneste måten jeg kan få mannen min tilbake på er å besøke en tryllekunstner, for det var det hun også gjorde for å vinne tilbake elskeren sin. Så fulgte jeg rådene hennes og hun ga meg DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. umiddelbart sendte jeg DR WALE en WhatsApp-melding og fortalte ham om alle smertene og problemene jeg står overfor. DR WALE fortalte meg at jeg ikke skulle gråte lenger, og at jeg bruker slappe av i tankene. Etter mye diskusjon med DR WALE betalte jeg for alt materiale og gjenstander som var nødvendig for å avgi trolldommen, og trolldomslederen forsikret meg om at jeg vil få mannen min tilbake om en ukes tid. For en fantastisk uttalelse!! Så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Så neste uke var det så overraskende at mannen min som ikke ringte meg de siste syv månedene ringte meg for å informere meg om at han kom tilbake. Så utrolig!! Så det var slik han kom tilbake til huset med masse kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for feilen og smerten han påførte meg og barna mine. Så fra den dagen var forholdet vårt nå sterkere enn hvordan det var før ved hjelp av DR WALE. Jeg vil råde deg til å kontakte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.