søndag 26. juni 2011

Sender historien sin med badeand til Stoltenberg

For to år siden giftet Marit og Joseph seg i Nigeria. Nå sitter de på hvert sitt kontinent, fordi UDI ikke tror ekteskapet dere er ekte.

Nigerianske Joseph Osaze kom som asylsøker til Norge i oktober 2008. Han bodde på et asylmottak i Harstad, og det var her de to møttes på valentinsdagen i 2009.

To uker senere fikk han avslag på asylsøknaden sin, og måtte forlate landet. UDI mente det var trygt for ham å bo i Nigeria. De fire månedene fram til han dro ble veldig intense for paret.

(...)

Marit og Joseph sin historie er bare en av 120 som statsministeren får overlevert på tirsdag.

Badeender til Statsministeren
Da skal den ferske organisasjonen «Grenseløs kjærlighet» overlevere 120 badeender med lapper med historiene til familier som venter på familiegjenforening, eller har fått et familiemedlem utvist fra landet.


– All oppmerksomhet som Stoltenberg har fått for sin omsorg for anda «Veranda» er bakgrunnen for at vi ønsker å komme med budskapet på badeender, forteller Trine B. Solberg i organisasjonen.

«Grenseløs kjærlighet» mener at veldig mange norske familier blir skadelidende på grunn av innvandringspolitikken knyttet til familiegjenforening og utvisning. Lappene på endene forteller om ektepar som sitter i hvert sitt land og barn med en foreldre som er sendt ut av landet.

Les mer her


Foto: Trine B. Solberg, Grenseløs kjærlighet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.