tirsdag 13. juli 2010

Reagerer på Laila-saken: – Dette er en straff

Krf-profil krass mot Utlendingsnemnda etter at de avslo Lailas anke.

Vedtaket er fattet. Utlendingsnemda (UNE) vil kaste filipinske Laila Navrud, ut av Norge. (...)

– Dette er helt klart en straffereaksjon i forhold til det som har skjedd. Regelverket i Norge er for strengt, og det bør gjøres endringer umiddelbart, den profilerte stortingsrepresentanten Knut Arild Hareide til TV 2 Nyhetene.

(...)

Det er flere punkter i UNEs avgjørelse TV 2 nyhetene gjerne vil ha utdypt og forklart. Men UNE viser tilbake til vedtaket. Saksbehandlerne er på ferie.

Hareide synes særlig hensynet til barnet har druknet i saken.

– Det er barnet som er mest skadelidende i slike saker. Norge har et mye strengere regelverk enn andre land vi kan sammenlikne oss med. Derfor må loven endres nå.

Les saken her


Se video her

1 kommentar:

  1. Endelig er det noen som har skjønt det. Det er faktisk ikke bare den personen som blir utvist som blir straffet, for det er det det er: en straff! og den rammer alle de nærmeste, og de mest sårbare, barna, er de som får lide mest. Det trengs lovendringer umiddelbart ja, men på så utrolig mange områder. Denne saken er så fæl og urettferdig at jeg blir helt matt, sammetidig sitter vi midt oppi en ganske så lik sak selv, så jeg bare håper og ber om at det kan skje noen endringer nå slik at jeg kan beholde mannen min, og barna få beholde pappa, og vår familie får være sammen og endelig får lov til å begynne og leve, istedet for bare å eksistere. Håper det ordner seg for Laila og familien, tenker på de.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.