torsdag 27. januar 2011

David har rett til en far!

- I barnekonvensjonen heter det at barnets beste skal være grunnleggende. Mener virkelig norske myndigheter at det beste for min sønn er at han skal vokse opp uten sin far? At det er nok for et barn på ett år å ha kontakt gjennom telefon og brev? Trine Merete Fjeldstad i Trondheim kjemper for at ektemannen skal få bli i Norge.

Trine Merete Fjeldstad vet lite om hva fremtiden vil bringe for hennes familie. Det er snart fire år siden hun giftet seg med Felix Atem fra Kamerun. 16. januar feiret de ettårsdagen til sønnen David. Med pappa Felix tilstede – han har fått utsatt iverksettelse av utkastelsesvedtaket, og nyter hver dag han har sammen med sønnen.

Les mer her

1 kommentar:

  1. Ja det har han og andre i samme situasjon som han. Veldig fint at babyverden ville skrive om saken og vise resten av samfunnet hva mange familier går igjennom. Mitt største ønske er at David og andre barn i samme situasjon skal ha samme rettigheter som andre norske barn. Jeg er rystet over at dette ikke er tilfelle i dag. Synes det er forferdelig og trist å tenke at det er sånn i et land som Norge. Andrea

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.