onsdag 19. mai 2010

Avslag på familiegjenforening og to års utvisning

Hei...vi er en liten familie paa snart fire. Min mann er naa utvist fra Shengen i to aar,og det er egentlig uklart hvorfor han er utvist.

Han kom til norge i 2005,sokte asyl pga problemer med en gruppe paa universitetet det han studerte i Nigeria. Han sokte arbeidstillatelse i 2006 engang og fikk aldri noe svar paa dette.Tiden gikk,og han bodde med en kamerat i Bergen.

Les mer her

4 kommentarer:

 1. Den er historien er nok et eksempel på hvordan UDI begår systematisk grove overgrep mot norske borgere. Det er desverre mange slike saker. Staten, med UDI som verktøy, nekter unge norske mennesker å fritt velge seg livspartner. Et åpenbart brudd mot menneskerettskonvensjon artikkel 8 og artikkel 12.

  SvarSlett
 2. Dersom du søkte før 23:10.09 er det ikke krav om sikret underhold for norske borgere. Jf regjeringens instruks- G/19-2010 Utvisningstiden hans burde være over nå? Om han reiste i 2007 burde årene uteav landet kunne telle som utvisningstid. Dersom UDI fattet utvisningsvedtak i den tro at han var i landet burde datoene kunne korrigeres.

  SvarSlett
 3. Jeg og min kone fra Filippinene kom til Norge med vår sønn på familiegjenforening og vi skulle reise tilbake til Filippinene når hun hadde gjenomført norsk kurs. Hun hadde ordnet med nettverk venner filippinske og skilsmisse papirer og stakk til hemmelig adresse og søkte familie gjenforening med vår sønn og fylkesmannen vedtak om seperasjon lå ved søknad. Jeg klaget til familie direktoratet og fikk medhold og fylkesmannens vedtak om seperasjon ble opphevet. Tok kontakt med UDI og informerte de om dette og sendte faks kopi av brev fra familie direktoratet til dem. Nå har de plutselig endret standpunkt på at man ikke trenger å være separert for å søke gjennom vår sønn siden de ikke umiddelbart gir min kone avsla på søknad siden vi pr dags dato er gift og siden vi begge var enige om at vår sønn ville ha det best ved å ha kontakt med begge foreldre i Filippinene så ender jeg opp med å kjempe mot UDI, min kones advokat, fylkesmannen som alle jobber for min kones rett til å bli i Norge til tross for at UDI har sakt at søknad på familiegjenforening med vår sønn kan kun sendes hvis man er separert. Dette stemmer altså ikke slik jeg opplever det.

  SvarSlett
 4. Wow er bra å være tilbake med eksen min igjen, takk Dr Ekpen for hjelpen, jeg vil bare gi deg beskjed om at du leser dette innlegget i tilfelle du får problemer med kjæresten din og fører til skilsmisse og du ikke Ønsker skilsmissen, er Dr Ekpen svaret på problemet ditt. Eller du er allerede skilsmisse og du vil fortsatt at han / hun skal kontakte dr. Ekpen stavebeslåingen nå (ekpentemple@gmail.com), og du vil være glad for at du gjorde det

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.