torsdag 28. april 2011

Hvordan er det å ha et liv egentlig?

Hvordan er det å ha et liv egentlig?? Jeg husker ikke lenger, hvordan følelsen av frihet, glede og fremtidsutsikter er. Jeg lever sånn på siden av meg selv at det daglige går på robotmessig vis. Føler dagene, månedene, årene forsvinner som sand mellom fingrene mine, jeg får de aldri tilbake igjen. Vi får ikke denne "mistet" tiden som kalles livet tilbake igjen.

Etter så mange år i uvisshet, uholdbar situasjon, redsel og "frihetsberøvelse" klarer jeg ikke lenger og se hvordan livet egentlig er. I vår boble av en såkalt eksistens, er det mørkt, kaldt og veldig trist. Vi har vært flinke til å opprettholde en viss moral i vår lille sammensveisede familie, men moralen har begyndt å slå sprekker, vi har ikke krefter til å holde hverandre gående lenger, så vi bare eksisterer sammen. Man kan ta og føle på tristheten, maktesløsheten og uvissheten som herjer i vår familie disse dager.

Det er så kvelende og så utrolig vondt. Jeg er så sliten, lei og forbanna. Hele situasjonen vår spiser oss levende, og UNE.....................de gir f...!! Selv etter utallige tlf fra legen vår om at de må få fortgang i saken, kan de fremdeles ikke gi noe svar på når vi får svar.

Måtte bare skrike ut litt, jeg er så lei!!!!!!


Skrevet av May-Elin

Illustrasjonsfoto

2 kommentarer:

  1. Hei, jeg heter Camilla Mary, jeg er fra Oslo, men jeg bor i Waterton Lakes National Park Canada med min mann. Ordene kan ikke forklare hvor opphisset jeg er for restaureringen av mitt ødelagte ekteskap, og nå er mannen min helt tilbake etter å ha forlatt meg og barna våre til en annen kvinne. Vi har vært gift i siven år, og i løpet av ekteskapet har vi hatt en rekke kamper som fortsatte til slutt, forlot han med barna våre og flyttet til Melbourne for å være sammen med en annen kvinne. Blokkert alle former for kontakt, noe som gjør kommunikasjonen ugyldig. Jeg følte at livet mitt var over, og mine barn trodde de aldri ville se faren sin igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for mine barn, men jeg kunne ikke kontrollere smerter som plaget mitt hjerte, jeg ble fortært av tristhet og smerte fordi jeg virkelig elsket ham. Hver dag og natt tenker jeg på ham, og jeg vil alltid like ham å komme tilbake med meg, jeg ble bokstavelig talt gå gal og trengte en guddommelig inngrep, så jeg fortalte hvert av mine problemer til en venn av meg som en gang hadde lignende utfordringer. Hun henviste meg til en veldig kraftig mann som heter DoctorIgbinovia. Hun sa at han var den eneste grunnen til den glede hun hadde på denne dagen. Drigbinovia kan bidra til å reparere ødelagte relasjoner hun sa det var jeg måtte sette ham på prøve. Jeg kontaktet ham på hans Email adders doctorigbinovia93@gmail.com og han ga meg instruksjoner om hva jeg skal gjøre og det gjorde jeg da gjorde han en kjærlighetsspell for meg. Til min største overraskelse, etter tre uker, ringte mannen min og fortalte meg at han savnet oss så mye som barna, jeg var så overrasket, mitt hjerte var fylt av glede og spenning, og jeg begynte å skygge tårene mine. Han unnskyldte seg for sin feil og unnskyldte seg for smerten han forårsaket for meg og barna. Slik kom han tilbake til oss med stor kjærlighet og glede, og fra den dagen var ekteskapet nå sterkere enn før. Takket være Drigbinovia er han veldig kraftig, så jeg bestemte meg for å dele historien min for de kvinners og menns skyld hvem opplevde hva som skjedde. Jeg vil at du skal vite at det er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sann og kraftig spellcaster som ba om å leve lenge for å hjelpe kvinner og barn i sin tid med smerte. Og det har også staver for helbredelse av kreft, kreft osv. GOD LUK,

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.