søndag 17. april 2011

Velkommen hjem, Maria Amelie!

Gratulerer så masse med arbeidstillatelsen, og hjertelig velkommen tilbake til Norge. Nå håper jeg du kan finne roen inni deg og leve det livet du ønsker uten trusselen fra utlendingsmyndighetene hengende over deg. Masse lykke til!

Jeg vil også takke deg for at du har satt lys på utlendingsmyndighetenes urettferdigheter. Det har gjort at familiegjenforeningssaker har kommet mer frem i lyset. Regelendringen som nå er gjort er et skritt i riktig retning. Det skaper håp for oss andre som også kjemper.


Velkommen hjem, Maria Amelie! Du er ikke lenger ulovlig norsk.


~Siv~
Maria Amelie er tilbake i Norge


Den tidligere ulovlige asylsøkeren landet på Rygge flyplass klokken 2100.

Amelie er tilbake etter at hun fikk innvilget arbeidstillatelsen til Norge fredag for en uke siden.

Les mer her

2 kommentarer:

 1. Det er mye snakk om ulovlige innvandrer i Norge. Søkelyset bør settes på de ulovlige vedtakene og underfundig adferd på UDI som motvirker rettferdighet og lovlydighet!

  UDI ansatte oppfordret til å avsløre dokumenter som avdekker statlig lovbrudd og vedtak fattet ved underfundig adferd på:

  http://udi.rettferdighet.info/

  SvarSlett
 2. JA HUN KOMMER MEN HVA MED MEG HAR VENTET 3ÅR BLIT UTVIST FRA UDI 5 ÅR HAR KLAGE I UNE DET ER 1 ÅR SIDEN HAR 2 BARN GUTT OG JENNTE GUTEN DØDE OG KONA ER GRAVID 15 UKE PÅ VEI DET ER KATASTROF MAN MÅ BARE DRA TIL MEDIA FOR Å FÅ GJØRT NOE HELE SAKEN MIN GJELER AT UDI TROR AT JEG HAR VÆRT NOE MÅNTER IKKE 9 ÅR ULOVLIG I NORGE MEN I NORGE ER BEDRE Å FÅ JOBB TILBUD EN Å HA BARN
  GRATULERE MARIA

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.