lørdag 16. april 2011

Organisasjonen Grenseløs Kjærlighet skal stiftes

Bloggen Grenseløs Kjærlighet og vi, Kampen mot UDI, står overfor en fusjon, altså en sammenslåing av to meget bra drivkrafter og som til sammen vil bli dynamitt.

Dette er i ferd med å resultere i en organsasjon som vil kunne synes mer og ha mere slagkraft og tyngde.
Organisasjonen vil bli offiselt stiftet 14. mai kl. 13.00.
Dette er ment være en seriøs og målrettet organisasjon som skal jobbe seg frem til et Norge hvor ALLE skal ha rett til å leve som hele familier.
Norge skal tvinges til å vektlegge EMK og Barnekonvensjonen i saksbehandling av søknader om familiegjenforening osv.

Uten en medlemsmasse funger en organisasjon ikke nevneverdig.

Det er derfor VELDIG viktig at dere sender en tilbakemelding om interesse til:

grenseloskjaerlighet@googlemail.com

Denne tilbakemeldingen er ikke en bindende innmelding i organisasjonen men en tilbakemelding om din interesse.

Vi står overfor en spennede tid i møte og vi gleder oss enormt til å ta opp oppgavene som står for tur.


Mvh,

Frid (Grenseløs kjærlighet), Siv og Hege

2 kommentarer:

  1. Hei.
    Dette høres bra ut.

    SvarSlett
  2. Jeg brøt opp med kjærligheten i livet mitt etter en stor kamp. Han sa at det var over mellom oss og at han aldri vil ta meg tilbake igjen etter at jeg endte ting med ham mange ganger. Jeg skjønte bare at han var kjærligheten i livet mitt etter at jeg mistet ham. Jeg vil ha ham tilbake, men jeg gjør heller ikke Jeg vil ikke skade ham igjen. Ikke sikker på hvordan jeg selv kan få ham tilbake, virker som om han går videre med livet hans. Jeg kom over en koment på nettet, en lesing av et innlegg fra en dame fra Sverige ringte, hun ga et vitnesbyrd om hvordan hun kommer tilbake til henne etterpå seks år med separasjon, etterlot hun en e-postadresse doctorigbinovia93@gmail.com hun vitnet om at en åndelig healer kalt Drigbinovia lunsjer en stave på hennes vegne. Jeg sender en e-postmelding til samme e-postadresse og jeg forklarer alt for ham om mitt ekteskapsproblem , Drigbinovia lover å vende tilbake mannen min innen tre dager, jeg ga ham en prøve, og til min største overraskelse skjedde det akkurat som han har lovet. Akkurat i forrige uke 1-3-2019 ringte mannen min på telefonen med et ukjent nummer, han gråt og beklager og lag en date for å møte meg. Vi gjorde og i dag lever vi lykkelig sammen som en familie. jeg er greateful. takket være denne flotte mannen. Jeg var først med frykt for tvil, men jeg gir det en prøve, og det fungerer for mitt gode. Jeg er sikker på at dette vil fungere for deg også, 100% sikker.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.