søndag 27. mars 2011

Advokat ber om at den utviste tobarnsmoren Zarife får bli i Norge

Dersom ingenting endres har hun utreisefrist 27. april, før Høyesterett har behandlet saken ferdig.

Advokaten til småbarnsmor Zarife Kashtanjeva ber om at hun får bli til Høyesterett har behandlet saken hennes.

Familien på Frekhaug i Meland kommune prøver å holde humøret oppe, men tiden er i ferd med renne ut for tobarnsmor Zarife Kashtanjeva.

(...)

– Stoltenberg lovet i en tale på Utøya i sommer at norsk utlendingspolitikk skulle være ikke bare streng, men også rettferdig. Men i denne saken så langt har statens behandling av den vært bare streng og ikke rettferdig i det hele tatt, sier Helle.


Les mer her

Foto: Privat

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.