lørdag 12. mars 2011

A RIDE ON THE DEPORTATION PLANE

One person’s account of the fated deportation flight to Nigeria
and the questions which remain to be answered
.

Some came in their pyjamas, a woman was handcuffed, a handful of men in silence, confused children who never stopped asking their mothers endless questions and a boy with his 25 x 12 size cardboard Santa Claus picture in hand. Tears dropped from my eyes. He held onto that as his most prized possession. When I asked his mum why he was guarding the picture, she said that since he was told we were going to Africa he cried, said that he wanted to take his picture to Africa.


Les mer her

Illustrasjonsfoto

2 kommentarer:

  1. Her er det brudd på mange konvensjoner vil jeg mene....dette jeg leser minner meg om da Hitler kjørte togene sin for å bringe folk til konsentrasjonsleirene..at slikt kan forkomme i en sivilisert verden som er hjemlet i div lovverk som skal beskytte menneskeheten netopp fra slikt...er over min fatteevne....eller muligens under den.

    SvarSlett
  2. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.