søndag 6. mars 2011

Chia (28) har måttet gifte seg tre ganger med kona i Iran

Chia Haji Abbasi og kona har gjort alt for å få lov til å bo sammen i Fredrikstad - men stoppes gang på gang av norsk byråkrati.

Chia Haji Abbasi er fra Iran, men har bodd i Norge i 18 år. For fire år siden søkte han familiegjenforening med sin kone Maryam Ebrahimi, som han giftet seg med i 2007.

Men, fortsatt får ikke paret lov til å bo sammen i Fredrikstad, hvor Chia har etablert seg. Årsaken er et frustrerende og tunggrodd norsk byråkrati, ifølge han selv.


Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.