tirsdag 8. mars 2011

Demokratiet taper ikke på å la uredde stemmer slippe til

Det koster å være en uredd stemme. Forfatteren Maria Amelie sitter i "husarrest" i Moskva. Barn unge står på venteliste for å sendes ut av Norge. Familier splittes. Dette må vi ta inn over oss på kvinnedagen.

Gratulerer med kvinnedagen, Maria Amelie, og alle andre kvinner! Maria Amelie har vært en uredd stemme i Norge. Gjennom sin bok har hun bidratt til fokus på en svak gruppe i vårt samfunn – de papirløse. De aller svakeste av de papirløse er barna. Gjennom mange år har vi sett så mange barnefamilier og syke mennesker som er blitt integrerte i samfunnet, men som etter mange års opphold sendes ut av Norge.


Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.