onsdag 30. mars 2011

Når vi har det bra nok

(...)

Hvor mange har sett inn i øynene til en foreldreløs unggutt overlatt til seg selv og prøvd å forklare ham hvorfor “verdens rikeste land” ikke kan gi ham beskyttelse? Det har jeg, og i sånne øyeblikk finnes det bare ett ord å beskrive situasjonen: absurd.

Jeg blir minnet om en historie som jeg hørte for mange år siden om sjøstjerner som ble vasket på land og lå for døden på stranden. Det var tusenvis av dem og en liten gutt gikk og plukket dem opp, en av gangen, for å kaste dem tilbake i havet. En gammel mann så på gutten og kommenterte det som han mente var en nyttesløs handling. “Det er så mange, du kan ikke gjøre forskjell. Gå hjem og ikke kast bort tiden din,” sa han. Men gutten plukket opp nok en sjøstjerne, kastet den i havet, så på mannen og sa: “Det gjorde forskjell for den.”


Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.