torsdag 3. mars 2011

- Jeg er fortsatt i sjokk

Ektemannen overrasket med blomster og oppholdstillatelse.

- Det var den beste nyheten jeg kunne fått. Jeg er veldig glad. Jeg er fortsatt litt i sjokk, sier Lena Kokab kort tid etter at hun fikk beskjeden.

Hun får varig opphold i Norge.

Onsdag ettermiddag kom ektemannen hjem i fem-halv seks-tiden. Han hadde stått fast i kø og var litt sen.

- Han hadde med seg en stor bukett med roser og sa han måtte gi meg en klem. Så leste jeg kortet. Der sto det «du har fått oppholdstillatelse». Jeg er bare veldig, veldig glad, sier Kokab.


Les mer her

Faksimile bt.no

3 kommentarer:

 1. Fantastisk herlig nyhet. Jeg kjente nesten det begynte å boble inni meg av glede c";)

  Dette skaper håp for oss andre som kjemper!

  SvarSlett
 2. Hallo

  Så flott å høre at det fortsatt er mulig å få medhold. Det som er synd er at mennesker blir nødt til å gjennomgå så mye for å få det til. Dette skulle helt klart vært langt enklere! Noen av våre politikere , som er 169 på Stortinget må da kunne legge fram forenklinger i sakens anledning ?

  Det er bare å gratulere med positivt vedtak !

  SvarSlett
 3. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

  Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

  Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.