mandag 7. mars 2011

– Norge bryter menneskerettigheter

– Mennesker med et opplagt beskyttelses- behov, og som tilfreds- stiller kravene Norge stiller, sendes likevel ut til en utrygg og usikker fremtid. Mange av dem er barn som er kommet hit alene.

– Frykten for at et ja skal føre til økt pågang, at en sak skal skape såkalt presedens, overskygger alt, også den enkelte asylsøkers menneskerettigheter.

Denne brannfakkelen kommer fra forsker og Afrika-ekspert Kåre Lode. Han var medlem av utlendingsnemnda (Une) helt fra starten for ni år siden.

– Ett synspunkt er overordnet alt, også asylsøkernes menneskerettigheter. Dersom et positivt vedtak kan føre til mange tilsvarende saker, får søkeren avslag. Uansett. Det hjelper ikke om vedkommende som individ er 150 prosent kvalifisert for opphold og beskyttelse i Norge.

Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.