tirsdag 1. mars 2011

Lesere av bloggen

Først i dag har jeg sjekket ut statistikken til denne bloggen. Det var spennende lesning :)

Økningen av lesere har vært veldig jevn fra mai og helt frem til januar. Da eksploderte det her inne. En grunn er nok Maria Amelie-saken som satte søkelyset på utlendingsmyndighetenes handlinger. En annen er nok kanskje facebook-gruppa vår.

En annen spesiell ting var hvordan dere har funnet bloggen. Dere har tydeligvis linket dere inn fra mange forskjellige plasser. Spennende... Men de fleste har nok kommet inn gjennom Facebook og Google.

En utrolig hjertevarm nyhet er at de personlige historiene er de som er aller mest lest og mest kommentert. Det setter jeg enormt stor pris på :)

Stor stas var det også å se hvilke land som leser bloggen. Der var det mange overraskelser :)Tusen tusen takk til alle dere som leser bloggen, og til alle dere som legger igjen kommentarer. Det er godt å se at det er så mange som bryr seg.


~ Siv ~

3 kommentarer:

 1. godt det er mange som leser her inne. det er et tegn på at amnge bryr seg om behanl\dlingen udi gir mennesker og at folk er itresert i hvordan det går med mange saker og fremgangen det har,.

  SvarSlett
 2. Takk, Siv, for at du skriver denne bloggen!
  Det må engasjement til for å endre Norges umenneskelige praksis, og du samler mange stemmer her på bloggen! Du gjør en kjempebra jobb!!!

  SvarSlett
 3. Bra jobb, Siv! :D
  Vi trenger mer mennesker som deg i Norge!

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.