onsdag 30. mars 2011

Må føde uten mannen

Høygravide Rabia Sheikh (24) fortviler fordi hun ikke får ektemannen sin i Pakistan til Norge. Til tross for at han er garantert jobb, får han ikke oppholdstillatelse. UDI mener hun ikke tjener nok penger.

Det er snart ett år siden Rabia Sheikh og ektemannen giftet seg i Karachi. Men han har enda ikke kommet til Norge. Utlendingsdirektoratet har avslått mannens søknad om opphold.

– Jeg synes de bruker veldig lang tid. Jeg skjønner ikke hvorfor.

Rabia venter barn om to uker. Hun blir gråtkvalt når hun skal snakke om hvordan det er å være høygravid uten mannen ved sin side.


Les mer her

Faksimile NRK

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.