torsdag 3. mars 2011

Gratulerer til Lena og Maziar

I mai 2010 sendte Maziar sin historie til den nyoppstarta bloggen og vi har fulgt med han og Lena i deres kamp. Nå er endelig kampen over.

Jeg vil gratulere Lena og Maziar med seieren i den lange kampen mot UDI. Endelig kan dere to og vakre Elias få kose dere sammen uten trusselen fra utlendingsmyndighetene hengende over dere. Gratulerer så masse med oppholdstillatelsen, Lena :)

Ta veldig godt vare på hverandre :)


~ Siv ~

Foto: Privat

2 kommentarer:

 1. Tusen takk til alle som var med og støttet Lena og jeg i den i den vanskelige tiden og den lange kampen mot utlendingsmyndighetene her i Norge.
  Jeg ønsker dypt fra mitt hjerte at det blir gitt oppholdstillatelse til alle som er i samme situasjon som Lena og alle de som uten oppholdstillatelse lever et liv med frykt og på flukt her i landet.
  Med håp om en vakker dag når alle uten opphold får denne tillatelsen.
  Mvh
  Maziar Poursina
  09.03-2011

  SvarSlett
 2. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

  Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

  Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.