lørdag 5. mars 2011

Asylpolitikken er nå i sentrum av de politiske begivenheter i Norden!

Norge er ved Maria Amelie og oppmerksomheten rundt de Papriløse revet ut av tornerosesøvnen i forhold til asylpolitikken. Utviklinger i Danmark og historisk overenskomst i Sverige kommer også til å påvirke norsk politikk. Men hvordan?

Les mer herSweden in 'historic' deal on immigration policy

Sweden's centre-right Alliance government and the Green Party have reached an agreement on changes to the country's immigration policies specifically designed to diminish the influence of the anti-immigrant Sweden Democrats.

Les mer her


Illegal immigrants to get new rights in Sweden

Illegal immigrants in Sweden should in future have the right to government-funded healthcare and education, and be able to start their own companies, the government has agreed.

Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.