lørdag 5. mars 2011

Udlændingepolitikken er under pres fra EU

EU-ret vil gøre det nødvendigt at gennemføre betydelige ændringer i dansk udlændingepolitik.

Der er igennem de senere år kommet en række domme fra EU-domstolen, som har handlet om tilfælde, hvor en unionsborger, dvs. en statsborger i et EU-land, har fået problemer med hensyn til familiesammenføring og opholdstilladelse.

(...)

Generaladvokaten fastslår i sit forslag til afgørelse, at EU-retten allerede anerkender den grundlæggende ret til beskyttelse af familielivet, og henviser til, at Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg har fastslået, at en person kun kan fjernes fra sin familie, hvis det påviseligt er nødvendigt i et demokratisk samfund, dvs. at det skal være berettiget ud fra tvingende samfundsmæssige hensyn og navnlig stå i et rimeligt forhold til det forfulgte formål.

Hun fremhæver endvidere, at beskyttelsen af grundrettighederne ifølge EU-domstolens praksis også omfatter tredjelandsborgere, som er familiemedlemmer til en unionsborger, at rettighederne også kan påberåbes, selv om det familiemedlem, der får påbud om at forlade landet, ikke opholder sig lovligt dér, men at personer kan udvises på basis af risiko for den offentlige orden og sikkerhed.


Les mer her

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.