torsdag 24. mars 2011

Nektes opphold i Norge

UDI splitter sunndalsfamilie.

Den 12. april må Gideon Steinberg forlate samboer og datter på Holsanden i Sunndal og dra tilbake til USA på ubestemt tid. Norske myndigheter avslår å gi ham oppholdstillatelse.

– Jeg opplever det som fryktelig og umoralsk å skille et lite barn fra faren sin på denne måten, å splitte mennesker som ikke har noe annet ønske enn å få være en familie på et sted vi elsker å være, sier Steinberg.


Les mer her


Faksimile Aura Avis

2 kommentarer:

 1. Alle har like rettigheter her i NOrge ja!

  Verdens rikeste land leker med følelser til Folk :)

  UDI er det værste jeg hele mitt liv har hørt om!
  Det er ikke vanlig folk som jobber på udi..

  Di er Satan!

  MAn kan forvente Alt fra dem ...

  SvarSlett
 2. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

  Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

  Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.