lørdag 5. mars 2011

Domstoler i strid med FN

LANDINFO - ET MEKTIG ORGAN. I utlendingssaker følger Norge FN-sporet. Men norske domstoler ignorerer FNs anbefalinger - basert på vitnemål fra Landinfo - en instans i utlendingsforvaltningen som er meget innflytelsesrik, men ukjent for de fleste.

Enkelte rettsavgjørelser fra det siste året stiller spørsmål ved om saksøkere i utlendingssaker får rettferdig behandling i norske domstoler, og om norsk rettspraksis er i strid med våre internasjonale menneskerettighetsforpliktelser.Problemet er at dommere i utlendingssaker synes å basere sine avgjørelser ukritisk på vitnemålet til Landinfo, en etat innenfor utlendings- og asylforvaltningen. Dette fører til at norsk rettspraksis er på kollisjonskurs, ikke bare med menneskerettighetsorganisasjoners vurderinger, men også med FN.


Les mer her

(Gammel artikkel, 2006

1 kommentar:

  1. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

    Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

    Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

    SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.