torsdag 17. mars 2011

UDI-ansatt kvinne siktet for å ha hjulpet utvist mann

En 35 år gammel kvinne ansatt i Utlendingsdirektoratet er siktet for å ha hjulpet en utvist irakisk mann med å holde seg skjult for politiet. De to skal være kjærester.

En 35 år gammel kvinne ansatt i Utlendingsdirektoratet er siktet for å ha hjulpet en utvist irakisk mann med å oppholde seg ulovlig i Norge.

Etter det TV 2 Nyhetene får opplyst skal kvinnen også ha hatt et kjæresteforhold til den 32 år gamle irakeren. De to, som til tider skal ha bodd sammen, ble pågrepet i to forskjellige politiaksjoner tirsdag denne uka.


Les mer her

3 kommentarer:

 1. Hei alle sammen.
  Jeg sitter her å leser og kjenner raseriet bobler i meg. UDI må ikke kaste stein når de sitter i glasshus.
  Jeg vil gjerne her skrive min mening om lovene i Norge (vet ikke sikkert om det passer under dette innlegget men jeg gjør det for det)
  Hvorfor i all verden er lovene slik at en kan gifte seg i Norge og ektefellen kan vente her på svar fra UDI.(mange kan det som kan reise fritt innenfor schengen)og så etter 14 mnd får de kanskje nei. Da har den Norske blitt registrert som gift ,de har betalt 3000kr,de har involvert familien (barn og barnebarn) og den utenlandske ektefellen har ikke lov å arbeide selv om han vil betale skatt til Norge. Dette er en ROTTEN måte å behandle folk på.
  Det skulle vert omvent vente med tillatelse til å gifte seg til en fikk svar fra UDI.
  Hvorfor er det lov å gifte seg når en ikke vet svaret fra UDI??????? Er svaret fra UDI nei så har partene fått enda et problem.
  Loven skulle vert omvent først søke famgjenforening visst svaret da er ja så betale 3000 kr og så gifte seg da hadde mange mennesker vert spart for mye vondt.
  Så til det med underholdskrav. Arbeidsavklaringspenger gjelder ikke men trygd gjelder ,det er jo oppmuntring til trygd noe Norge gjerne vil bekjempe.
  Jeg er rasende på disse lovene og denne umennesklige behandlingen av mennesker.
  ER DET RART DET ER KRIG.?
  Alle som dette gjelder har gjeldt burde samle seg å protestere mot disse idiotiske og umennesklige lovene.

  Anny Tove.

  SvarSlett
 2. Den 32 år gamle mannen som de snakker om og som ble tatt av politiet og kastet ut av norge etter 3 måneder i varetektsfengsel sitter her og leser,jeg kan si bare at UDI og politiet ødelagt livet mitt for evig etter å ha ventet 9 år på UDI og et positivt svar:( og det som de sagt/sier at hun hjulpet meg for å holde meg sjult av politiet var/er STOR løgen av de.

  SvarSlett
 3. Kampen mot udi skulle vært Krigrn mot udi skamløser folk som de jobber på UDI og UNE bryr seg aldri om andres dårlige situasjon

  SvarSlett

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar!
Ufine kommentarer vil bli slettet.